Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Az összes szeretet közül az számít igazán, amit nem viszonoznak. ” /Woody Allen/ Ki mit gondol erről a kijelentésről? Ha igaznak találja, miért?
Figyelt kérdés
2018. szept. 20. 08:15
1/6 anonim válasza:
Nem vagyok jó véleménnyel Woody Allenról. Egy elkorcsosult, abberált embernek tartom, így minden gondolata számomra kuka.
2/6 anonim válasza:
Nem tartom igaznak. Nekem az számít, ahol szeretnek, es én is viszont szeretek. Ahol harmónia van, öröm hazavárni a másikat,öröm együtt összebújva aludni, stb. Szerintem érzelmileg éretlen mondat e Woody Allentől, de legalább illik a személyiségéhez.
3/6 anonim válasza:
Nyilván azon pörög az ember legtöbbet, amit nem viszonoznak, így lehet benne igazság, de összességében nem értek teljes mértékben egyet vele, hisz miért számítana jobban valaki, aki tojik rám, mint valaki aki szeret és a tenyerén hordoz?
4/6 anonim válasza:
Én talán úgy értenék vele egyet, hogy az számít igazán, aminél nem vársz viszonzást, viszont ezt szigorúan a párkapcsolatokon kívül értelmezném.
Egy párkapcsolati szeretet (szerelem) esetén szerintem az, amikor viszonzásra kerül, még fényévekkel magasabbra repíti az egészet. Úgy gondolom, hogy a párkapcsolat az a felület, ahol az embernek az életben a szeretetet kifejezetten kapnia (és adnia) kell, mert ettől lesz képes minden más területen csak adni, és nem várni viszonzást (annak ellenére, hogy aki önzetlenül szeret valószínűleg visszakapja).
5/6 anonim válasza:
Azért mert az a szeretet mindenféle viszonzási elvárások nélkül van adva. Ennyi,és valóban szép az ilyen.
F
6/6 anonim válasza:
Igen, az önzetlen szeretet a legszebb. De ez Woody Allen nélkül is nyilvánvaló. Nem látom az értéket az idézetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!