Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érjem el, hogy belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés

Van egy lány akiről tudom, hogy Ő az igazi, viszont Ő nem nagyon mutat semmi érdeklődést irányomba. Nem nagyon beszéltünk még köszönésen meg 1-2 mondaton kívül többet mivel 4 napja jár a mi sulinkba. Viszont tudom, érzem hogy Ő az aki nekem kell aki életem szerelme. Olyan mértékben bele szerettem, hogy nélküle nem látom értelmét az életemnek :(

20/f

2018. szept. 17. 13:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%

*Viszont tudom, érzem hogy Ő az aki nekem kell aki életem szerelme.

Neked mindenki életed szerelme 3-4 nap után?:D Meglett felnőtt emberek több évnyi jó kapcsolat után sem merik ezt kimondani, nem hogy 3-4 nap után?:D

Szerintem ezt a szóhasználatot eltanultad otthon, és azért dobálózol vele. Kicsit kapj már a fejedhez, hogy rend legyen benne, és ne ilyen kutyulék, mint ami most van:D

2018. szept. 17. 13:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
úristen mi ez a nyálas sza.r kérdés, főleg az utolsó mondat? Túl sok szirupos filmet néztél, nincs értelme az életednek nélküle mert 4 napja ismered, brühühü. Kisgyerek.
2018. szept. 17. 13:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

4 nap és 1-2 mondat alapján ő az igazi, és életed szerelme?

Jézusom, ideje felnőni.... 20 évesen hogy tarthatsz még itt? :D

2018. szept. 17. 13:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha őt nem érdekled, akkor bizony mégse ő az igazi. Ha úgy nem tudod felkelteni valaki figyelmét, hogy önmagadat adod, akkor játszámázosokkal felesleges, mert akkor meg úgy se az a személy érdekelné, aki valójában vagy. Inkább keress valakit, akit tényleg érdekelsz, mert ez így minden csak nem szerelem.
2018. szept. 17. 13:48
 5/13 A kérdező kommentje:

NEM véleményt kértem mert azt LESZAROM az alkotójával együtt. Tudom mit érzek iránta, másra sem tudok gondolni csak rá, soha egy lány nem érdekelt ennyire mint Ő az sem akivel 5 évig voltam együtt alig gondoltam rá az 5 év alatt ha épp nem volt mellettem. Ezek szerint 3/3 ember nem hisz a szerelemben első látásra, de én igen.

Mi más lenne ez ha nem igaz szerelem?

Ő jut eszembe ha meghallok egy szerelmes számot, Rá gondolok minden percben, szívből gyűlöltem az iskolát de mióta "megismertem" 24/24 órát töltenék ott az Ő közelében, feladnám érte a terveim és mindent amit a jövőben terveztem.

Aki nem a kérdésre válaszol az kussoljon inkább ne okoskodjon. Köszönöm!!!! :)

2018. szept. 17. 13:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Mi más lenne ez ha nem igaz szerelem?"

Rajongás? Bszni akarás? Bálványozás? Vonzódás? Bármi lehet.

Amúgy ha normális választ akarsz, akkor kezdd ott, hogy normális kérdést írsz ki.

2018. szept. 17. 13:56
 7/13 A kérdező kommentje:

Érdeklem valamilyen szinten, hiszen nem véletlenül ült mellém az iskolában, nem véletlenül ül mellém a buszon se. De inkább zenét hallgat mint beszélgetne.

2018. szept. 17. 13:57
 8/13 anonim ***** válasza:
58%
Négy nap? Mi tartott ilyen sokáig?? Nekem erre elég volt jó 20 perc beszélgetés.
2018. szept. 17. 14:01
 9/13 anonim ***** válasza:
5 Te mindig ilyen hisztérika voltál férfi létedre?:D
2018. szept. 17. 14:16
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Ha azt állítod, hogy számodra ő az igazi, akkor ő miert nem érzi ezt? Az nem szerelem, amikor játszmákkal akarsz érzelmeket kierőszakolni a másikból. Hidd el, hogy ha ő a megfelelő lány, akkor előbb-utóbb kialakul köztetek valami, csak ismerkedjetek meg, barátkozz vele, beszélgessetek, hívd el valahova. Viszont ha nem ő a megfelelő, akkor lehozhatod neki akár a csillagokat is az égről, akkor sem fogod érdekelni.
2018. szept. 17. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!