Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érjem el, hogy belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés

Van egy lány akiről tudom, hogy Ő az igazi, viszont Ő nem nagyon mutat semmi érdeklődést irányomba. Nem nagyon beszéltünk még köszönésen meg 1-2 mondaton kívül többet mivel 4 napja jár a mi sulinkba. Viszont tudom, érzem hogy Ő az aki nekem kell aki életem szerelme. Olyan mértékben bele szerettem, hogy nélküle nem látom értelmét az életemnek :(

20/f

2018. szept. 17. 13:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Istenem, de rég voltam 20 éves:) Tök aranyos vagy.

Ez illúzió, hisz nem is ismered, de tulajdonképpen 20 év után újra átéltem 40 éves fejjel, csak már feleannyira se pusztultam bele. Valahogy ezek az első látásra szerelmek annyira intenzívek, hogy nem tudnak beteljesülni. Ha viszonzott is, annyira sebezhetővé válik a két ember, hogy világgá szaladnak egymás elől. Velem legalábbis mindkétszer így végződött.

2018. szept. 17. 17:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Pontosan ez a baj annyira zárkózott és visszahúzódó, hogy alig tudunk beszélgetni. Ezért kértem volna tanácsot.
2018. szept. 17. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:

"inkább zenét hallgat mint beszélgetne."

Nagyon jó társaság lehetsz, tele érdekfeszítő beszédtémákkal. Így bizony nehezen fog menni a dolog.

2018. szept. 18. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!