Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok arról a kijelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a kijelentésről hogy egy nőnek mindig adnia kell magára?

Figyelt kérdés

Mondhatjuk azt, hogy kikosaraztak. Lassan 2 éve oda meg vissza voltam egy férfiért.

Azt a választ kaptam, hogy mégis hogyan nézek ki. Egy nő nem ilyen. Bezzeg, "xy"-nak mindig tökéletesek a körmei, jól áll a haja, sosem kócos és talptól homlokig kivan festve, mert az igazi nő nem olyan mint én.

Egy helyen dolgozunk, nem mondanám magam sem igénytelennek, mert mindig ápolt és tiszta vagyok. De én egy konyhán dolgozom, a sminket önmagában sem szeretem de így belegondolva minek is kenjek magamra bármit? Lefolyik a főzés alatt. Műkörmeim nincsenek, a farmert pedig előnyben részesítem a mini szoknya helyett.

Én azt mondom hogy ma már egyenjogúság van, a nő is dolgozik. De szerintem az igazi nő ott kezdődik aki megpróbál az élettel szembe nézni. Rendezi a maga számláit, nem szorul rá másokra, elvezeti a háztartást, család központú, aki szívesebben megfőz egy vacsorát a gyerekeknek mint elmenjen villogni, és emellett jó feleség. Egy nőnek nem biztos hogy mindig van ideje 2 órát a tükör előtt állni "na elég szép vagyok-e mára" gondolattal..

Nem akarom napestig sorolni, de annyira megbántott.

Tényleg így gondolkodunk ma? Én látom rosszul a dolgokat?

2019. nov. 29. 15:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen megszólalás után én teljesen kiábrándultam volna az illetőből. Ha neki ez az értékrendje, akkor maradjon tőlem távol. Rengeteg normális férfi létezik, aki nem gondolkozik így és nem ekkora tahó.
2019. nov. 29. 15:29
 2/22 A kérdező kommentje:
Ezekután én is azt mondom 3 méter távolság a minimum csak akkor evidens ha ekkora az elvárásai a külső felé akkor biztos valami adonisz,holott ő se tesz az ügy érdekében semmit.
2019. nov. 29. 15:31
 3/22 anonim ***** válasza:
71%
Passz, szerintem inkább az az általános hogy a nőknek ahhoz is 40 perc kell hogy eljussanak az 5 percre lévő boltba mert ők alapozó meg púder nélkül ki nem mennek az utcára.
2019. nov. 29. 15:31
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen mindegyik ilyen. :)
2019. nov. 29. 15:33
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Ó és még kettős mércés is mellé, így pláne kiábrándító. Ne csüggedj rajta, nem ér annyit, ez nem a te szegénységi bizhonyítványod, hanem az övé! Egy ilyen ember véleménye semmit se számítson, ne befolyásolja az életminőséged. Hidd el, nagyon sok olyan férfi van, akiknek nem a plázacica stílus jelenti az igényességet. A párom például kifejezetten örül annak, hogy nem sminkelek és semmi se mű rajtam.
2019. nov. 29. 15:54
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, sokat jelentenek a szavaid. :)
2019. nov. 29. 15:56
 7/22 anonim ***** válasza:
74%
Sminkelje magát ez a pasi minden nap, akkor megtudja milyen folyamatosan festék alatt létezni.
2019. nov. 29. 15:58
 8/22 anonim ***** válasza:
11%

Figyelj, nagyon sok nő nem fogy vissza szülés előtti alakjára, rajta maradnak a 10-20 kg feleslegek, aztán meg csodálkozik, ha a párja megszólja ezért.

Egy nő maradjon meg nőnek, ne csak anya legyen. Kifogás, hogy szült gyereket, attól csak anya lesz, de nem lesz hiteles nő, feleség a párjának.

Ha van egy stílusod, akkor adj magadra. Nem a vakolattól, műkörömtől, műszempillától, felfújt ajkaktól lesz valaki nő, de ha valaki az önbizalomhiányát ezzel tudja orvosolni, ám legyen.

Egy nőhöz hozzá tartozik az is, hogy a testét, egészségét is tartsa karban. Egy nő, anya a család lelke.

Kérdező, és nemcsak miniszoknya létezik, vannak térdig érő szoknyák is, csak úgy nem mellékesen megjegyzem.

Nem tudom, hogy milyen a stílusod, de esetleg egy kicsit nőiesíthetnél munkádon kívül. Hisz gondolom munkahelyeden munkaruhában vagy, ott az adott, azon nem tudsz mit változtatni, de azon kívül már igen.

Egy családban pedig ott az apa is. Egy nő nem házirabszolga, hogy mindent neki kell megcsinálnia, mint amit leírtál az utolsó bekezdésedben. Ott drágaság, hol szerepel a férfi, az apa? Vagy neki csak annyi a dolga, hogy sörrel a kezében leül tv-zni?

A kérdésre egyszerűbben válaszolva: igen, adjon magára, ha elvárja, hogy nőként kezeljék. De ezt ne csak kívülről tegye meg, hanem belülről is.

2019. nov. 29. 15:59
 9/22 A kérdező kommentje:
Azért nem hordok én sem apáca egyenruhát munkán kivül, én nekem is vannak csinosabb pántos pólóim vagy 1-1 dzsekim, de nincs kint semmiből a fenekem. Ezt pedig mondtam én is ha magasak az elvárásai neki is tennie kell valamit a mérlegre. Én nem érzem azt igénytelen lennék csak megvan egy mérték.
2019. nov. 29. 16:05
 10/22 anonim ***** válasza:
11%
A helyesírásodra is lehetnél igényes.
2019. nov. 29. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!