Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál ha a barátod vásárolna egy autót
számodra?
Ár érték arányban ez az autó egy jó választás az alacsony árát tekintve egy nő számára városi használatra. Nem kell este egyedül haza villamosozni ha mondjuk tovább marad a barátnőkkel.
Én szeretnék ilyen autót vásárolni.
2019. nov. 25. 20:46
22/37 anonim válasza:
Nem vagyok rászorulva, hogy a párom vegyen nekem autót. Én magam megkeresem rá a pénzt. De ha nem futna rá, akkor sem kellene.
2019. nov. 25. 20:48
23/37 anonim válasza:
Két tök külön dolog az, hogy szerinted milyen autó való valakinek és hogy ő milyet szeretne. Például extrák tekintetében. A párom mindenkinél jobban ismer de még ő is pakolna bele olyan dolgokat amiket én nem szeretnék és inkább idegesít ha benne van. Ilyen nagy értékű dolgot nem veszünk csak úgy meglepibe, baromi kellemetlen ha olyan autóval kell járni ami nem hozzád való. Például nekem ez a Polo kicsit sem tetszik még ár-érték arányban sem, rohadt szarul esne ha ezzel kéne mászkálnom minden nap mert kaptam és nehogy már ne használjam.
2019. nov. 25. 20:50
24/37 anonim válasza:
Még a férjemtől sem fogadnám el,nem még a barátomtól.
2019. nov. 25. 20:51
25/37 anonim válasza:
Nem tudok vezetni.
:I
2019. nov. 25. 20:54
26/37 A kérdező kommentje:
Azért extrák nélkül is van egy alapfelszereltsége és jobb, mint a villamos vagy bármilyen más bkk jármű.
Mondjuk ha lenne a csajomnak egy újabb Bmw X2 mini suvja nem merült volna fel egy új autó gondolata.
2019. nov. 25. 21:00
27/37 anonim válasza:
Alompasi! Melyik bokorban terem az ilyen!:D
2019. nov. 25. 21:16
28/37 anonim válasza:
De az a gondolat fel sem merül benned, h esetleg ez az autó márka nem szimpatikus neki? Neked tetszik, ár-érték arányban tényleg jó, valóban jó a felszereltsége is, de egy autó tényleg picit szimbólum is, ill.egy nőnek is lehet favorit márkája. Ezt most olyan, mintha arany ékszert szeretnél venni neki, pedig ő azt ezüstöt szereti.
2019. nov. 25. 21:20
29/37 anonim válasza:
Ha valaki kapna egy ilyen drága ajándékot, és azon vernyákolna, hogy nem kell neki, mert más márkát akart... Az egy hisztis rbanc. Bocsi
2019. nov. 25. 22:23
30/37 A kérdező kommentje:
Az aki eddig tömegközlekedett nem fogja visszaadni arra hivatokozva, mert "nem szimpatikus a márka" ami egy VW autó és szalonautó.
Annak más van a garázsában vagy anyuék adtak minimum egy audit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!