Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál ha a barátod vásárolna egy autót számodra?
Egy ilyen autót [link]
Nem egy 10 milliós suv vagy villany bömi de arra teljesen megfelel, hogy eljusson egyik pontból a másikba.
Mit ne mondjak, eléggé megdöbbenék.
Persze, örülnék neki, de biztos megkérdezném, honnan jött neki ez az ötlet.
23/L
Nem szeretem az ilyet. Most azt félretéve, hogy nem tudok vezetni, mikor ilyeneket olvasok, hogy telefont vett neki, meg autót vett... meg se kérdezte? Mikor én telefont vettem (Xiaomi volt, nem milliós), annyit nézegettem, hogy mekkora a képernyő, hogy vannak a gombok, milyen a kezemben, hogy el nem tudom képzelni, hogy valaki csak odadobja, hogy nesze cicuka, én meg tapsikolok.
Vagy az ilyen mancikáknak, mindegy, csak legyen? Egy 400 forintos fésűn is gondolkozom, hogy a lila vagy a kék kell. Nem, aki ilyet vesz nekem, az nagyon félreismer, nem kéne folytatnunk a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!