Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakasztana, ha a feleséged folyton vásárolna?
Heti 2szer minimum elköltene 3000Ft-t kozmetikumokra, ritkábban ruhára, mert ez is kell, az is kell...
Saját bevételből, de akkor is. Az havi szinten már 24 000.
Megdolgozott érte, gondolom nem nélkülöztök miatta, így ráhagynám. Bizosan megbeszéltétek mennyit költethettek saját magatokra egy hónapban. Másnak ennyibe kerül a cigi, bulizás, bármilyen hobbi.
Lehet minőségi termékeket vesz, nem is sokat, csak drágábbakat.
a boldogság ne azon muljon, hogy mennyi pénzt tud elkölteni, még akkor sem ha lapáttal hányják otthon.
valami lelki problémája lehet a feleségednek szerintem.
nem tartom normális dolgonak az ilyen pénzköltést :( :(
egyszerüen nem is tudom mit tud venni????
gondolom fiatal hölgyről van szó, aki ráadásul nem is igazán hiszem, hogy kozmetikumhegyeket kellene magára pakoljon .
költhetné ezt a pénzt arra is, hogy elmentek KÖZÖSEN!!!! szinházba, utaztok, stb. nem kémiára :( :( pfuu(
Ha van miből,akkor nem.
Nem olyan őrületes nagy összeg manapság 25 rongy.
Mondjuk attól függ honnan nézzük,egy közrabszolgamunkásnak egy fél havi fizetése...
Engem, nem érdekel, mit vesz a pénzéből. Viszont, ha vakolat van rajta, tartsa a 3 lépés távolságot.
Ja és ne mondja, hogy ez, vagy az kéne a házba, háztartásba.
Miert, te nem szereted ha a feleseged jol akar kinezni es tetszeni neked?
Persze mas kerdes hogy ha titokban masnak akar tetszeni (vagy rossz esetben mar "tetszik" is :-) )
Lepj a sarkara lassuk ki van a dolog mogott? Egy munkatars?
Te tényleg azon vagy kibukva, hogy a feleséged, aki felnőtt ember, dolgozik és gondolom még szereted is, HAVI szinten 24 ezret magára tölt a saját fizetéséből???
Heti 6000 (sajnos) manapság már egyáltalán nem sok - ha nem vagytok olyan anyagi helyzetben, hogy élelmiszerre vagy számlákra kellene az a pénz.
Csinosan kell bejárni a munkahelyre, mert ha nem akkor senki sem fogja tisztelni, vagy más jobban fog nála kinézni.
Nem is tudom,hogy minden héten, mit lehet vásárolni ennyi pénzért,mivel a kozmetikumok eléggé tartósak.Nekem pl. egy folyékony puder eltart 1-2 évig is.Jó a vakolat az kevés.
Jelentkezzen már az a beteg gyökér,akinek nyomorúságos élete egyetlen szórakozása a Gyakori kérdések Családi kapcsolatok kategóriájában a válaszok lepontozása!!!
Bújj elő te nagyon egészséges ,biztosan egészséges emeberi egyed!!
Ettől én még jól alszom,remekül,csak nem értem miért kell ebből sportot űzni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!