Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakasztana, ha a feleséged folyton vásárolna?
Heti 2szer minimum elköltene 3000Ft-t kozmetikumokra, ritkábban ruhára, mert ez is kell, az is kell...
Saját bevételből, de akkor is. Az havi szinten már 24 000.
Férfiként havonta egyszer levágatom a hajam, jó minőségű borotvát, dezodort, fogkefét, fogkrémet, szappant használok -nem adom inkább össze de ez sem két fillér, pedig csak nem szeretek ápolatlan lenni.
Ha nem a te pénztárcádból nyúlja le akkor mit foglalkozol vele? Inkább legyél vele kedves, mondd neki hogy milyen szép és arasd le a babérokat :)
Addig nem tragédia, amíg ti ezt
- megengedhetitek magatoknak,
- konkrétan nem a te pénzedet költi, és
- ez a kiadás nem hiányzik a közösen fizetendő dolgok közül, úgy mint
-rezsi,
-albérlet ha nem saját lakásban/házban éltek,
-hitel ha van,
-élelmiszer,
-alap tisztálkodószerek,
-gyerek ha van
-szükséges ruha/cipő
Én a magam részéről megértem hogy ez zavar téged. Sose értettem miért jó halomra vásárolni a kozmetikumokat, göncöket, cipőket.. Ahelyett hogy arra költené (ha már költi), hogy művelődjön, pl könyvekre, vagy közös programokra, hobbira. Szóval valami hasznos dologra, nem a 127. pár tök felesleges cipőre, vagy a 600. nadrágra, felsőre, vagy más rongyra...
Jajj hagyjuk már ezt a hasznos-nem hasznos dumát. A hobbik 90%-a nem "hasznos", csak az ember szórakozását, kikapcsolódását szolgálja (ez az én szótáramban mondjuk fedi a "hasznosat", de tudom, hogy nem mindenkinél), mégis rengeteg pénzt költenek rájuk a zemberek. Nem értem egyeseknek miért esik jól folyton b_szogatni a másikat. Hiányzik az a pénz valahonnan? Nem? Akkor vásároljon, kit izgat! A nők már csak ilyen furcsa élőlények, hogy élvezik a vásárlást. Egyébként ha már megint a másik nemre mutogatunk, akkor mi az a 24ezer ahhoz képest amit mondjuk egy pasi havonta rákölt az imádott kocsijára/motorjára?
(Kérem ne jelentkezzenek a felháborodott kivételek egyik állításomra se, tudom hogy vannak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!