Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kiakasztana, ha a feleséged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakasztana, ha a feleséged folyton vásárolna?

Figyelt kérdés

Heti 2szer minimum elköltene 3000Ft-t kozmetikumokra, ritkábban ruhára, mert ez is kell, az is kell...

Saját bevételből, de akkor is. Az havi szinten már 24 000.

2016. jan. 12. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
nemcsak teged poztoz le, mindenkit.
2016. jan. 12. 16:44
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Tudom,ku#vára nem izgat,csak jó volt egyet baz#megolni...tudod,napi stressz:D
2016. jan. 12. 17:32
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
igen, mert a luxuskozmetikumok,sminkek is sokszor évekig kitartanak meg a párszáz forintosak is. ez gyűjtögetési vagy vásárlási mánia, kényszerbetegség. és hiába az ő keresete, a kereset még azoknál is közös valahol, akik teljesen külön kasszán élnek, de ez eleve ritka eset.
2016. jan. 13. 01:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Férfiként havonta egyszer levágatom a hajam, jó minőségű borotvát, dezodort, fogkefét, fogkrémet, szappant használok -nem adom inkább össze de ez sem két fillér, pedig csak nem szeretek ápolatlan lenni.

Ha nem a te pénztárcádból nyúlja le akkor mit foglalkozol vele? Inkább legyél vele kedves, mondd neki hogy milyen szép és arasd le a babérokat :)

2016. jan. 13. 09:05
 15/17 anonim ***** válasza:
13. vagyok . természetesen ha valaki jol áll anyagilag, megteteheti. de ha arra gonodlok, hány million élnek ebben az országban mélyszegénységben és hányan márol holnapra, kicsit meglep, hogy ennyire le van a véleményem pontozva és hogy milyen sokan mondják, hogy nincs ezzel gond. de, van vele gond, ha ruhákat venne vagy hobbira költené vagy utazásra, programokra, arra tényleg kellhet ennyi pénz, sőt több. de ne haragudjatok, nincs annyi kozmetikum , amiből ennyit kéne ilyen gyakorisággal vásárolni, mindegy hogy 100 ft-os boltban tömi tele a kosarat vagy a Rossmannban vagy drágább helyen. nincs szükség ennyire és sose fogynak el. gondolom, 10 alapozo és 20 szemránckrém sorakozik az ilyen emberek polcán. ez betegség, kompenzálás, mánia. és igenis attol, hogy az ő keresete, ha együtt élsz valakivel, nem csoda, hogy a másikat ez zavarja..
2016. jan. 13. 12:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Addig nem tragédia, amíg ti ezt

- megengedhetitek magatoknak,

- konkrétan nem a te pénzedet költi, és

- ez a kiadás nem hiányzik a közösen fizetendő dolgok közül, úgy mint

-rezsi,

-albérlet ha nem saját lakásban/házban éltek,

-hitel ha van,

-élelmiszer,

-alap tisztálkodószerek,

-gyerek ha van

-szükséges ruha/cipő

Én a magam részéről megértem hogy ez zavar téged. Sose értettem miért jó halomra vásárolni a kozmetikumokat, göncöket, cipőket.. Ahelyett hogy arra költené (ha már költi), hogy művelődjön, pl könyvekre, vagy közös programokra, hobbira. Szóval valami hasznos dologra, nem a 127. pár tök felesleges cipőre, vagy a 600. nadrágra, felsőre, vagy más rongyra...

2016. jan. 13. 19:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Jajj hagyjuk már ezt a hasznos-nem hasznos dumát. A hobbik 90%-a nem "hasznos", csak az ember szórakozását, kikapcsolódását szolgálja (ez az én szótáramban mondjuk fedi a "hasznosat", de tudom, hogy nem mindenkinél), mégis rengeteg pénzt költenek rájuk a zemberek. Nem értem egyeseknek miért esik jól folyton b_szogatni a másikat. Hiányzik az a pénz valahonnan? Nem? Akkor vásároljon, kit izgat! A nők már csak ilyen furcsa élőlények, hogy élvezik a vásárlást. Egyébként ha már megint a másik nemre mutogatunk, akkor mi az a 24ezer ahhoz képest amit mondjuk egy pasi havonta rákölt az imádott kocsijára/motorjára?

(Kérem ne jelentkezzenek a felháborodott kivételek egyik állításomra se, tudom hogy vannak.)

2016. jan. 13. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!