Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy "jó" fiúba bele lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy "jó" fiúba bele lehet szeretni?

Figyelt kérdés

Ezalatt azt értem hogy, nem viselkedik menőn, nem beszél sokat, nem jár bulizni. A lányokat nem hülyíti, nem a szex a legfontosabb dolog az életben, és hosszútávú kapcsolatot akar.

A legtöbb lány úgy tudom hogy nem annyira szereti az ilyen fiúkat, mert unalmasak, stb. De ha azt nézzünk, akkor egy ilyen fiú megbízhatóbb, és egy kapcsolatban az az egyik legfontosabb dolog.

Leginkább 18-25 év körüli nők véleménye érdekelne.

2019. nov. 21. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Simán.
2019. nov. 21. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Nekem is ők jönnek be.
2019. nov. 21. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem csak hogy bele lehet,hanem nagyon meg lehet szeretni az iylen srácokat..Én szerencsére mindig jó fiúkat fogtam ki,nagyon szerettem őket. Nem is tudtam volna vagy tudnék rossz fiút szeretni. Esetleg eleinte vonzódni hozzá,de hosszú távon biztos nem kellene.
2019. nov. 21. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"nem beszél sokat,"

Ha ez azért van, mert problémái vannak az önkifejezéssel és az érzelmei kifejezésével, akkor eléggé valószínűtlen. Továbbá, ha nincs képzelőereje, vagyis földhözragadt, kevés dolog érdekli igazán, akkor sem.

2019. nov. 21. 23:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és attól, hogy valaki magánakvaló, még nem lesz jó ember / fiú.
2019. nov. 21. 23:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is "jó fiúba" szerettem bele, először vagyok szerelmes. Szerelem volt első találkozásra. Nagyon is lehet szeretni egy ilyen embert...nagyon. Ő nem unalmas egyáltalán, imádok vele minden percet. Jól jellemezted a "jó fiút". Ma volt egy kérdés ahol nagyon rosszul lett definiálva :D

A megbízhatóság, hosszú távra tervezés nekem is nagyon fontosak, és boldog vagyok, hogy egymásra találtunk.

22/L

2019. nov. 21. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, annyi még, hogy a "nem beszél sokat" nem feltétlenül helytálló.
2019. nov. 21. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

Azt mondják igen, de valójában "aranyos fiú, de csak barát...".

Mennyi példa van erre...

És most ezért lepontoznak, figyeld ↓↓↓

2019. nov. 21. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:
94%

Simán. A párom is jófiú, úgy belezúgtam, mint a huzat. De ő tényleg a jófiú kategória és nem csak annak tartja magát. Szerintem magáról még sosem mondogatott ilyet, főleg nem azért, hogy valaki megszánja puncival.

Azokat akik itt jófiúnak hiszik magukat, inkább nem kommentálom. Röviden: távol állnak tőle

2019. nov. 21. 23:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Ki mondta,hogy a bunkó,"rosszfiú" a menő?

Óriási tévhit! Aki meg olyan álvagány csődörökkel foglalkozok az azért van mert ő is igénytelen. Normális értékekkel és lelkivilággal rendelkező lány,nő undorítónak tartja a bunkó csávókat! Lehet,hogy a,cssjok kikerázzák magukat meg a legjobb divatos rucikba vannak,de attól még egy ápolatlan lelkivilágúak! ;)

Érdekes,én párkapcsolatban/házasságban csak olyan embereket ismerek akik tényleg normálisak és büszkék a ffira,hogy milyen intelligens!

Ergo.. igen, tudom,hogy vannak lányok,nők akik a bunkó csávókat szeretik,de azok nem nők max kívülről!

2019. nov. 21. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!