Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kevéset beszélő, kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevéset beszélő, kicsit zárkózott fiúba bele tud szeretni egy lány?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, elvileg jól nézek ki. Most van egy nálam 3 évvel fiatalabb lány akinek szerintem bejövök a szemein látom :) Létezik ilyen?
2019. aug. 3. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Létezhet,de mivel keveset beszélsz,és zárkózott viselkedést mutatsz,így a büdös életben nem fog rájönni,hogy neked tetszik.
2019. aug. 3. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Létezik, kedves Kérdező. :)
2019. aug. 3. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen

Hatarozottan igen

2019. aug. 3. 19:09
 4/5 anonim válasza:
Igen :) Mikor megiismertem a barátom ő nagyon zárkózott volt, de megtudott nekem nyílni a későbbiekben miután adtam neki időt, ennek lassan 2 éve szóval simán bele lehet szeretni egy ilyen tipusú fiúba. :)
2019. aug. 3. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindig tetszettek az ilyen férfiak. Olyan komolynak, meg megfontoltnak tűnnek kívülről. (van barátom)
2019. aug. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!