Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek bele szeretni egy nálam 6évvel idősebb fiúba. Én is tetszek neki, de ő nem akar többet barátságnál, mert fiatalabb vagyok. Mit tegyek?
Mennyi idősek vagytok?
Én 15 évesen jártam így, csak amikor még 19 évesen is az volt a baja, hogy túl fiatal vagyok, akkor elegem lett és véget ért a plátói szerelem. Majd rá két évre ő kezdett el érdeklődni irántam, amikor megtudta, hogy szakítottam a barátommal, csak akkor már nekem nem kellett.
Később megbeszéltük, hogy ő is szerelmes volt belém már jóval korábban, csak nagyon zavarta, hogy annyira fiatal vagyok és úgysem működött volna. Nem akart megbántani és kihasználni, szóval ebből a szempontból hálával tartozok neki, bár azért néha nagyon szerettem volna, ha kihasznál... :D
csak most láttam a kulcs szavakban h te 13 ő pedig 18--->felejtős
1.a törvénybácsi bünteti
2.túlságosan különböztök a korkülönbség miatt
3.felejtsd el minél hamarabb, mert mégha érezne is irántad valamit a srác, és ha van benne egy kis gerinc, akkor nem közeledne feléd semmiféleképpen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!