Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan nők, akik kimutatják a szeretetüket szóban, írásban, tettekben és bújós típusúak?
Figyelt kérdés
2019. nov. 19. 08:09
31/44 anonim válasza:
Ilyen a természetem, de erre azt kapom vissza , hogy csak megjàtszom.
33/44 anonim válasza:
Utolsó
Remélem nálad nem olyan sanyarú a helyzet mint a többieknél. Valahogy nem találja egymást a 2 bújós fél.
35/44 anonim válasza:
Jó ezt olvasni. Vasárnap este van akkor vesd rá magad a szerencsésre:)
Na további jó gyikezést, szia:)
36/44 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. De a legtöbb férfit ez nem érdekli. A kisujjukat sem mozditják a nőért.
38/44 anonim válasza:
Igen vannak még! Itt vagyok! Sajnos, bár tudom, hogy nem kéne mert mindig pórul járok 😔😔
39/44 anonim válasza:
Nincsenek. A nők csak kapni szeretnek egy kapcsolatban.
40/44 anonim válasza:
#39 Köszönjük, professzor ú, biztos rengeteg nővel volt már dolga, ha ezt ilyen biztosan kijelentette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!