Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan nők, akik kimutatják a szeretetüket szóban, írásban, tettekben és bújós típusúak?

Figyelt kérdés
2019. nov. 19. 08:09
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
93%
Vannak, csak ki kell hozni belőlünk hasonló gesztusokkal. :) Ezt az énemet én pl. elég alaposan elzárom idegenektől, szóval elsőre valószínűleg senki sem nézné ki belőlem. Egyszerűen nem akarom, hogy bárki visszaéljen vele és a nagyvilágban gyengédnek és tõrődőnek lenni felér a végrendeleted aláírásával: kihasználnak, mint a fene. De a párom előtt ki szoktam mutatni, mondhatni megdolgozott azért, hogy így is láthasson :)
2019. nov. 19. 08:51
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen voltam, de az élet kinevelte belőlem.
2019. nov. 19. 09:15
 13/44 anonim ***** válasza:
80%
Vannak, én is ilyen vagyok. De ez általában tipikus női viselkedés, a férfiak nem így működnek, és ritkán viszonozzák, ezt néha nehéz elfogadni.
2019. nov. 19. 10:02
 14/44 anonim ***** válasza:
37%

A nők ilyen téren olyanok, mint a kiscicák. :)) Szerintem egyébként erre mindegyik képes, ha te is viszonzod.

És van igénye a férfiaknak is erre, legalábbis vannak olyanok, még akkor is, ha most épp nem olyannal vagytok együtt. ;)

2019. nov. 19. 10:24
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon szerelmes vagyok az illetobe, akkor igen. Nagyon is.
2019. nov. 19. 10:33
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
A párommal nagyon bújósak vagyunk :) Úgy alszunk el, és sokszor ha alig vagyunk együtt(a munka miatt),és van egy kis közös időnk,akkor uzsgyi az ágyba,és összebújva vagyunk kicsit. :) Mindig simogatjuk,ölelgetjük egymást,és hasonlók... :) Pedig a páromról senki nem mondaná meg,hogy ilyen. :)
2019. nov. 19. 11:16
 17/44 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen voltam, ki is irtották a lelkem egy darabjával belőlem. Nem ez kell sokaknak.
2019. nov. 19. 11:26
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretem a másikat és kellően megnyíltam már neki, akkor nagyon bújós tudok lenni. Mind szóban, mind írásban kifejezem naponta, hogy szeretem, ill. tettekben is igyekszem megmutatni ezt.

Szerintem nem viszem túlzásba, de vagy 3 hete megjegyezte a párom, hogy kicsit sok neki a szeretgetés és társai. Aztán mikor visszavettem, nem mentem annyiszor oda hozzá, nem írtam le az érzéseimet, akkor meg volt sértődve napokig. (:

2019. nov. 19. 11:46
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok. Ez az intimitás egy bizonyos formája. A férjemmel még közel hat év után is megvan köztünk. Ölelgetés, hosszú csókok, séta kézen fogva, összebújva filmnézés, stb. Szerencsére ő igényli ezt és viszonozza is, szóval ezért működik ennyi éve.
2019. nov. 19. 12:56
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen vannak. De a párom nem igényli.
2019. nov. 19. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!