Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tudnátok kezelni egy ilyen pasit?
A barátommal már 5 éve együtt vagyok. Nem élünk még együtt, még nem vagyunk abban az élethelyzetben de igazabol ez nem is gond közöttünk.
A problémáim: Nagyon precíz ember, ha valamibe belefog addig csinálja amég nem tökéletes. Be szokott szólni, amikor pl felporszívózok és marad egy pár szösz a padlón, vagy ha kivasalom a pulcsiját és egy kis gyűrődés marad rajta..Múltkor egy meglepi szülinapra csináltuk együtt a dekorációt és minden egyes poharat leelenőrzött h hogy tettem le... De pl azért is szól ha bolognait véletlen fussili tésztából csinálom mert épp csak az van itthon és spagettiért plusszba el kéne menni boltba..
Félreertés ne essék, ő is szokott takarítani, de kb 5x annyi idő alatt csinálja meg azt mit én. Pl egy ablakomosás nála szerintem 3 óra lenne elejétől a végéig.
Nagyon szeretem , nem akarok emiatt szakítani vele. Igazából az apukája is ilyen, amikor látom hogy ő hogy viselkedik otthon, minden egyszerű dolgot a tökéletességig kell vinni.
Hogy kezeljem ezeket a "viccesen elejtett"beszólásait a részéről amit akkor kapok ha vmi nem megfelelő a számára? Szoktam mondani neki h akkor csináld Te legközelebb vagy hasonlók, de akkor olyan rossz érzés tör rám, mintha megbuknék mint nő, és lehet más jobban csinálná..
Koszi 10es ez is egy velemeny , legalabb tudom h nem velem van a baj.
De fogyinak azert nem mondanam , azert nem olyan szintu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!