Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy tudnátok kezelni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy tudnátok kezelni egy ilyen pasit?

Figyelt kérdés

A barátommal már 5 éve együtt vagyok. Nem élünk még együtt, még nem vagyunk abban az élethelyzetben de igazabol ez nem is gond közöttünk.

A problémáim: Nagyon precíz ember, ha valamibe belefog addig csinálja amég nem tökéletes. Be szokott szólni, amikor pl felporszívózok és marad egy pár szösz a padlón, vagy ha kivasalom a pulcsiját és egy kis gyűrődés marad rajta..Múltkor egy meglepi szülinapra csináltuk együtt a dekorációt és minden egyes poharat leelenőrzött h hogy tettem le... De pl azért is szól ha bolognait véletlen fussili tésztából csinálom mert épp csak az van itthon és spagettiért plusszba el kéne menni boltba..

Félreertés ne essék, ő is szokott takarítani, de kb 5x annyi idő alatt csinálja meg azt mit én. Pl egy ablakomosás nála szerintem 3 óra lenne elejétől a végéig.

Nagyon szeretem , nem akarok emiatt szakítani vele. Igazából az apukája is ilyen, amikor látom hogy ő hogy viselkedik otthon, minden egyszerű dolgot a tökéletességig kell vinni.

Hogy kezeljem ezeket a "viccesen elejtett"beszólásait a részéről amit akkor kapok ha vmi nem megfelelő a számára? Szoktam mondani neki h akkor csináld Te legközelebb vagy hasonlók, de akkor olyan rossz érzés tör rám, mintha megbuknék mint nő, és lehet más jobban csinálná..

2019. nov. 18. 18:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Fú szegényke. Egy idő után ez baromi fárasztó lesz hidd el...

Sajnálom :(

2019. nov. 18. 18:25
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Ne vedd fel ez az ő dolga
2019. nov. 18. 18:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, próbálom nem felvenni mert látom hogy ezt otthonról hozza és lehet sokszor nem is szándékos beszólás mert kb őt is így nevelték. Csakhát azért néha rosszul tud esni, és ha megjegyzem neki h ezt azért nem kéne, akkor elvicceli
2019. nov. 18. 18:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem buksz meg. A feladatokat úgy kell megosztani, hogy adott feladatot az csinálja meg, akinek nem mindegy, hogy hogyan van megcsinálva (itt nem a végeredményre gondolok).

Megmondod, hogy vagy úgy lesz a végeredmény megfelelő, ahogyan te csinálod és neked kézre esik vagy akkor az lesz a vége, hogy mindent ő csinál, mert az nem oké, hogy te ügyezel valamit, aztán még belemagyaráz.

2019. nov. 18. 18:30
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Őszintén szólva képtelen lennék egy ilyen embert szeretni.
2019. nov. 18. 18:30
 6/12 A kérdező kommentje:
Van egy tesója, és ezt a "csipkelődést" közöttük is észreveszem. Egyébként nagyon értelmes, jól szituált a család, csak ezt az egymás kárára viccelődést nem tudom megérteni és 5 év alatt már megszoktam, de néha azért betalál egy egy ilyen megnyilvánulása és jó lenne megértetni vele hogy nem kéne
2019. nov. 18. 18:31
 7/12 A kérdező kommentje:

4,

köszi igen, ezt Ő már felismerte párszor egyébként és alkalmazza is. Van hogy azt mondja h ezt inkább ő csinálja mert tudja hogy érzékeny pontja :D

5, Nyilván nem így szerettem belé , hogy ezzel tisztában voltam, de remélem h ez a dolog megfelelően lekommunikálva változhat. csak azt nem tudom hogy kezeljem hogy megértse hogy nekem ez nem vicces

2019. nov. 18. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor előbb-utóbb ebből nem lesz gond. Nekem is volt egy ilyen exem, ezt a problémát vele megsikerült oldani.
2019. nov. 18. 18:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Pont a napokban jegyezte meg, hogy szerinte ha összeköltözünk ebből lesznek veszekedéseink. Szóval igazából észleli a problémát, de nem úgy látom mintha tenne is ellene
2019. nov. 18. 18:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Fuu ismertem ilyet. Fél óráig törölte a seggét babakendővel, mintha az élete múlna rajta. :D

hát köszi, de sajnos nem csak a precizitással van ilyenkor baj, hanem mással is. Emlékszem kb 200 métert is 10 perc alatt tett meg autóval, és minimum azt várta volna, hogy megtapsoljuk érte. Szerintem itt minden rosszindulat nélkül bejátszik egyhe fogyatékossag is.

2019. nov. 18. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!