Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell kezelni egy pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kezelni egy pasit?

Figyelt kérdés

Tudom hülyén hangzik a kérdés,de más szó nem jutott eszembe.Tehát,ha gondok vannak,például ő szeret bulizni,jó pasi,és menni erre arra,akkor ha szólok érte még inkább megteszi.Mégis mit tegyetek?Hagyjam szó nélkül,és egyszer majd megnyugszik?Elhiszem,hogy fontosak a barátok,stb,de nem igazán jutunk ebben a dologban dűlőre,és ha szólok neki,úgy gondolom csak magamat kínzom vele,mert egy darabig el van,aztán jön a fekete leves,hogy ő ezt nem bírja.Ja és nem lakunk együtt,heti találkozások vannak.Emiatt nehezebb.

Abban szeretnék tanácsokat kérni,hogy mit tegyek,hogy nyugodt legyek,és megbízzak benne?Tudom,hogy én ismerem,de akkor is,hogyan kell ezt csinálni?

2013. aug. 11. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Menjél vele
2013. aug. 11. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
ha egész nap a f...án ülsz, akkor megnyugodhatsz, nem kúr félre :$
2013. aug. 11. 22:44
 3/7 A kérdező kommentje:

1:Nem hívott még

2:Ha találkozunk,akkor bőven ki van elégítve,mert a szex valami fantasztikus,az már jó gondolom.

2013. aug. 11. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudsz vele semmit sem kezdeni. Az én barátnőm is bulizós volt, míg én otthonülős. Ha megjegyeztem, hogy talán velem is kéne lennie, akkor hisztizni kezdett... Neki is fontosabbak voltak a barátok és a szórakozás.

Vége lett a kapcsolatnak.

2013. aug. 11. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:
ne akard korlátozni.
2013. aug. 11. 22:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Velem eddig mindig találkozott,ha volt ideje.Most fordult elő először,hogy kevesebb időt töltöttünk együtt.Úgy érzem elmartam magamtól ezzel,mert mondta,hogy bezártság érzete volt,hogy nem ment sehová,ha hívták ide oda.Ez maximum két hét volt ha jól emlékszem.Szerinte ezzel engem mindig bántana.
2013. aug. 11. 22:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó,tehát hagyjam,hadd csinálja,amit akar?Úgy lehet el lenni egy ilyen pasival?
2013. aug. 11. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!