Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kezelni egy olyan pasit, aki egyáltalán nem hajlandó beszélni az érzelmeiről?
hát kiindulok magamból mint mindig.
a srác még nem bízik benned annyira, hogy lelkizzen veled.
érzelmekről beszélni a gyengeség jele. ergo ahhoz hogy valakinek megnyílj abban meg kell bíznod hogy nem él vissza a tudással.
és mellesleg.. ha hozzád vágna 1-2üres szót, hogy jól érzi magát veled meg szeret.. akkor az jobb lenne neked? nem hiszem..
mert éreznéd hogy nem őszinte..
egyébként azóta csinálja ezt, amióta együtt vagyunk. alapból nem egy nyitott fajta, de mielőtt hivatalosan összejöttünk volna külön töltöttünk egy hónapot, akkor például képes volt a "hiányzol" és a "jó lenne, ha itt lennél" szavak használatára. aztán ahogy komolyabbra fordult, egyre kevésbé produkál ilyesmit.
most például arra se képes, hogy kinyögje, hogy örülne, ha átmennék holnap. pedig tudja, hogy kiidegel vele...
ha már most ezt csinálja mi lesz később?
én vagyok aki az előbb válaszolt, vagyis engem hagyott el, és ő olyan volt, hogy érzései sem voltak azt mondta
:
-nincsenek érzéseim, de azt érzem, hogy szeretlek,
és elhagyott..ebben a tudatban vagyok, hogy szeret..de semmit nem nyögött ki..és rohadtul idegesítő..magátol nem talált ki semmit..azt sem, hogy aludjunk együtt..
szóval..lehet nem kéne az időtet egy ilyennel vesztegetni:/:(
ajj nem tudoom. fontos nekem, ezt leszámítva nagyon jól érzem magam vele. igazából első látásra beleszerettem, szóval nem tudom csak úgy azt mondani hogy nem érdekel..
reménykedem, hogy megváltozik.
nem fog, ilyen és ilyen is marad, és még most hagyd még rosszabb nem lesz..hidd el:(
de te tudod..
de buták vagytok az isten f*szát belétek...
igen hagyd el b*zdmeg véletlen se próbálj változtatni rajta...
én is ilyen elzárkózott, 0 érzelmes egyed voltam és láááám.. sikerült egy lánynak szarrá zúznia a maszkomat és a régi kisfiús önmagam lehetettem ő vele.
az már más kérdés hogy nem jött össze és barátok lettünk:DD
de hát mind1 nekem.. hagyd el.. leszarom.
igaz.. azóta már kicsit visszaépült a maszk de legalább A lány emlékeztetett arra hogy ki vagyok, hogy ember vagyok, és hogy van lelkem, érzelmeim.
azóta más ember vagyok. és tudom hogy vannak idők, vannak emberek akik előtt a maszkot levehetem, és le kell vennem.
azelőtt ez meg sem fordult a fejemben hogy bárkivel is önmagam legyek, mindenkivel g*ci voltam:)
de te tudod ember.. hagyd el.. menekülj, az könnyebb:)
nem a te sarad.. nem muszáj tenned a jó kapcsolatért.. hagyd ott. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!