Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gáz az, ha a gyakorin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz az, ha a gyakorin találod meg a párod?

Figyelt kérdés

Esküszöm annyi ajánlatot kaptam már itt, hogy lassan jobb mint a tinder.

😂😂😂

Bár ha belegondolok később megkerdeznek ismerősök, "na és hol ismerkedtetek meg?

-öm..." gyakorikerdesek.hu"

Bocsi de ezt a kérdést most fel kellett tennem

😅

2019. nov. 14. 20:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A 21. Szazadban mit varsz el? Senki nem fogja legyozni a 7 feju sarkanyt es apadtol jutalomkent megkapni a fel cedulajat es teged. Amugy meg nem tok mindegy hol ha megtalalod eleted szerelmet? Vagy neked is csak egy insta sztory kell?
2019. nov. 14. 21:15
 12/26 anonim ***** válasza:
73%
első bnőm innen volt, kibebaaszott pszichopata őrült egy kurwa volt
2019. nov. 14. 21:23
 13/26 Noren1989 ***** válasza:

Hát, figyi...nekem 2 barátnőm is volt innen, az egyikkel kifejezetten hosszú, jórészt boldog emlékekkel teli lett.

Mikor kárdezték, hol ismertük meg egymást, és válaszoltam....hogy a gyk-n írtam rá ezzel a szar szöveggel: Nem tudom ki vagy, hol laksz, de elviszlek egyszer moziba..., hát akkor mindenki kiakadt a francba. Elképzelni sem tudja az átlagmeber, hogy itt bizony néha, nagyritkán ismerkednek is egymással az emberek. Névtelenül. Arctalanul...

2019. nov. 14. 21:26
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

12-es

Aki itt van fiatal csaj ott általában valami gigszer van:D

2019. nov. 14. 21:29
 15/26 anonim ***** válasza:
Én facen na bumm. És akkor?
2019. nov. 14. 21:33
 16/26 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
51%
Én alapból irtózom az internetes ismerkedéstől. Vannak internetes megnyilvánulásaim itt GYK-n, vagy éppen Prohardveren, Index Fórumon, Redditen, SkyscraperCityn, Imguron, akárhol, de eszem ágába sem jut ismerkedni online platformon. Személytelen, félrevezető. Annak ellenére, hogy napi szinten benne élek, nem az én világom.
2019. nov. 14. 21:37
 17/26 anonim ***** válasza:
Van az ismerősi körömben egy pár, akik itt ismerkedtek meg 5-6 éve és köszönik, jól vannak (amúgy huszonéves korosztály). Amúgy ha valaki rád ír és szimpatikusnak tűnik (nem a tipukus "szia, te nagyon bevállalós csajnak tűnsz, van kedved ismerkedni? ;)" kategóriájú beteg állatok), akkor miért ne, itt is lehetnek normális emberek (mondjuk ebben a kategóriában nem sűrűn fordulnak elő).
2019. nov. 14. 21:42
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nem kell megnevezned az oldalt. Mondj annyit, hogy a neten és kész. Mondjuk aki azon problémázik, hogy hol ismerte vagy fogja megismerni a párját, annak még nem biztos, hogy való komoly kapcsolat.:)
2019. nov. 14. 21:46
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem jellemző hogy bármilyen szöveggel bevágódtam volna nőnél itt. Úgy tapasztaltam jórészt tartózkodnak tőle.

Nameg a nicknevem sem valami bíztató hisz nem egy szarkasztikus, perverz, vagy morbid beszólásom van napi szinten, amit ismerkedéskor nemigazán javallott említenem a kiszemelt felé. Azt hiszik komoly mentális vagy pszichikai problémám van, holott Nagyon is érzem a helyzet súlyát.

Csak nemkomplett nőkkel lenne jó ismerkedem! Mint én! XD

2019. nov. 14. 21:53
 20/26 anonim ***** válasza:
54%

#12-es.

Ha te vagy az Nándor.1,SOHA NEM VOLTAM A BARÁTNŐD.2,Te egy kurwá nagy vicc vagy ember.

2019. nov. 14. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!