Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gáz az, ha a gyakorin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz az, ha a gyakorin találod meg a párod?

Figyelt kérdés

Esküszöm annyi ajánlatot kaptam már itt, hogy lassan jobb mint a tinder.

😂😂😂

Bár ha belegondolok később megkerdeznek ismerősök, "na és hol ismerkedtetek meg?

-öm..." gyakorikerdesek.hu"

Bocsi de ezt a kérdést most fel kellett tennem

😅

2019. nov. 14. 20:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Én meg egy neveldén ismertem meg. 5 éve együtt, lassan másfél éve házasok vagyunk.
2019. nov. 14. 20:57
 2/26 anonim ***** válasza:
Miért, az hogy "A józsi hentesnél találkoztunk" jobban hangzik?
2019. nov. 14. 20:58
 3/26 A kérdező kommentje:

Elsőnek : bocsanat nem értem pontosan, milyen nevelde?

🤔

2019. nov. 14. 20:59
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz?

Itt is ugyanazok az emberek vannak, akikkel mondjuk az utcán találkozol nap, mint nap. Oké, a tagok összetétele némileg más, de miért ne lehetne itt is értelmes emberekre találni? Ráadásul a Tinderrel ellentétben itt előbb fogod az ember személyiségét megismerni, mint a külsejét, ami szerintem előnyös egy kapcsolatban.

2019. nov. 14. 20:59
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

én csak azt mondom, hogy... "ki nem sz**arja le?"

Basszus nem teljesen mindegy, hogy hol ismered meg a másikat?

A sarki fűszeresnél, vagy a postán sorban állás közben, vagy vagy akár egy áruház wc-jének a folyosóján, vagy miközben épp leetted magad egy jó piros paradicsomos pizzával fehér ruhában...

A lénye,g hogy megtaláltad.

Most komolyan mások véleményétől függünk?

2019. nov. 14. 21:01
 6/26 anonim ***** válasza:
79%
Régen volt ilyen ebnevelde meg tevenevelde, ősembernevelde meg mindenfél nevelde, ahol valami virtuálisat kellett nevelni, gondozni, foglalkozni vele, és interakcioba lehetett lépni más játékosokkal.
2019. nov. 14. 21:05
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges ennyire kitérni arra, hogy pontosan melyik oldalon. Sokkal egyszerűbb annyit mondani, hogy az interneten ami manapság már egyáltalán nem fura tekintve, hogy az internetet mára az életünk mindennapi részévé vállt. Bár az nem világos, hogy miért kellene szégyellni egy ilyen fórum szerű oldal használatán. Azt mondjuk megérteném, ha nem szívesen mondanád el bárkinek, hogy a hardcoregangbang.com oldalon ismerkedtél össze a pároddal de azért egy fórum merőben más.
2019. nov. 14. 21:07
 8/26 anonim ***** válasza:

Szerintem még 4-5 éve nem volt gáz.

Most amilyen retardált az oldal többsége, már inkább annak érződik.

2019. nov. 14. 21:08
 9/26 opened paradise ***** válasza:
49%
Szerintem egyáltalán nem az. Bár én se tértem ki soha arra, hogy melyik oldalon ismertem meg őket, csak, hogy a neten.
2019. nov. 14. 21:11
 10/26 anonim ***** válasza:
A Tinder sem jobb semmivel.
2019. nov. 14. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!