Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, voltatok már szerelmesek tőletek sokkal idősebb férfiba? Pl aki apátok lehetne.
Hónapok óta odavagyok egy férfiért, de nem mondtam neki, mert apám lehetne :/ A korombeli fiúk nem jönnek be, mert ők manapság már nem elég férfiasak, hanem inkább kisfiúk. Akibe belezúgtam, az pedig érett, kedves, vicces, aranyos, okos, segítőkész, mindig megnevettet. Minden alvás előtt rá gondolok. Ő annyira más, mint a többi. Tudom, hogy egy ilyen fiatal lányba, mint én eszébe se jutna beleszeretni :/
Hogyan felejtsem el?
22/L
25 èves vagyok ès van egy 50 èves fèrfi akinek családja van mègis flörtöl velem.
Igazából izzik a levegő köztünk mindig mert jól eltudunk beszèlgetni is meg testileg is vonzódunk egymáshoz.
Persze próbálom kerülni ahogy tudom nehogy törtènjen valami. Ha nem lenne családja szexkapcsolatban simán benne lennèk vele de így komolyabb kapcsolatba nem
Igen az orvosomba.
Ö nyitott is volt dolgokra, pl ha meglatott a körzeteben odajött beszelgetni hozzam.
De fiatal letemre en nem tudtam tul lepni a platoi gondolkodason, nem tudtam mit kellene ilyenkor tenni mondani, elvegre nem vallhatok szerelmet vagy nem hivhatok egy dokit randira, abszolut tapasztalatkan voltam/vagyok még most is ebben. Szoval ha vkit munkaköre altal vagy munkahelyen szakmailag ismerek meg. Abszolut pancser vagyok abban hogyan lehet ezt maganjellegübe atvinni.
Pedig eleg dominans kicsit arrogans doki, imàdtam/imadom, az a lehengerlö ffi tipus aki full hatàrozott, tudatos, okos, es tetszem is neki.
Igazabol messze fel sem érek hozzà.
Hiaba az évek, ugyanott tartunk ahol mindig. Van az a valami a levegöben es ennyi.
Volt mar olyannal megvalosult alom viszont. Akivel együtt dolgoztunk mindig tartottuk a tisztelettudo 3 lepest. Mar mindketten eljöttünk onnan elteltek az evek, es amikor teljesen veletlen talalkoztunk, egyböl langolt minden teljesen egymasra kattantunk, vad erzeki volt az egesz. Olyasmi mintha vegre vegre megkaphatom erzes lett volna, az a fajta vàgy amit semmi nem tud felresöpörni nem lehet disztingvalni, önkontrollalni
Igen, pontosan akkor amikor 22 voltam, mint Te. 2 évig voltam belé halálosan szerelmes, a tanárom volt. Őt inkább csak fizikailag vonzottam,nem történt köztünk semmi de nagyon feszegette a határokat velem. Egy érzelmi hullámvasút volt. Abszolút átérzem a helyzetedet, nekem a huszonévesekkel foglalkozni pedofília lenne, nagyon gyerekek még a legtöbben, nem csoda, hogy egy érett, karakteres férfi ennyire nagy hatással tud ránk lenni. Ha gondolod, írj nyugodtan privátban és levelezhetünk.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!