Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, voltatok már szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, voltatok már szerelmesek tőletek sokkal idősebb férfiba? Pl aki apátok lehetne.

Figyelt kérdés

Hónapok óta odavagyok egy férfiért, de nem mondtam neki, mert apám lehetne :/ A korombeli fiúk nem jönnek be, mert ők manapság már nem elég férfiasak, hanem inkább kisfiúk. Akibe belezúgtam, az pedig érett, kedves, vicces, aranyos, okos, segítőkész, mindig megnevettet. Minden alvás előtt rá gondolok. Ő annyira más, mint a többi. Tudom, hogy egy ilyen fiatal lányba, mint én eszébe se jutna beleszeretni :/

Hogyan felejtsem el?

22/L

2019. nov. 12. 15:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%
#1 vagyok. Azért nem hinném, hogy mind foglaltak, sőt. Mikor a szüleink, vagy még inkább a nagyszüleink voltak ilyen korúak, akkor tényleg így volt, aki normális volt és akart, annak már többnyire családja volt ilyen korban. De most nagyon nincs így. Csomó ilyen korú normális férfi szeretne párt, családot, de tök egyedül van és nem jön össze semmi. 5 hete vagyok együtt a párommal, 28 éves, kimondhatatlanul jóképű, intelligens, visszafogott, szerény férfi, nem szerettem el senki elől, szingli volt :D
2019. nov. 12. 15:39
 12/28 A kérdező kommentje:
Utolsónak: eléggé rosszindulatú vagy. Ki mondta, hogy a külsőt nézem? Egy szóval nem mondtam, hogy mennyire helyes, izmos stb. De ha már felhoztad, akkor jóképű, nem az a sörhasú öreg, mint egyesek. Jó alakja van, sőt, szerintem pont tökéletes.
2019. nov. 12. 15:39
 13/28 A kérdező kommentje:
Úgy látom közbe írt más is, bocsi, nem neked szántam, hanem a 9-esnek
2019. nov. 12. 15:40
 14/28 anonim ***** válasza:
19%

Elég idióta a mai társkeresési stílus, mind nők, mind férfiak részéről. És férfiként szégyellem sokszor, hogy milyen férfinak nem nevezhető társaim vannak.

Társkeresőkön beszélgetett egy ismerősöm pár nővel, mivel ő jobban bejön a lányoknak és vele le állnak beszélgetni, rajtam sajnos keresztül néznek, mert nem vagyok helyes, jó pasi. 10 éve szerencsétlenkedek egyedül, mert rám sem hederít senki.

Na de vissza térve: Mi megy ott? Küldik a farkas képeket, mindenki kb csak szexelni akarna. Mondták, hogy aki normális lenne, sokszor az is bekattan a végére, és már ő is szexre tereli a témát. Ritka az aki tényleg nem arra utazik.

De lenne még, normális, kedves ember, csak őket meg rohadtul nem veszik észre. Bár én már nem tartom magam "normálisnak", mert 10 év sikertelensége eléggé megbolondított már belülről.

Pedig nem hiszem, hogy velem ne lehetett volna soha elbeszélgetni, vagy ne lehetett volna szeretni.

Vagy programokat tervezni.

És amikor valaki idejön és sír, hogy nincs normális pasi, rohadtul szarul esik és idegesítő. Mert hát végül is kit érdekel, hogy nekünk egyedül kell megpusztulni, mert senki ránk nem nézne. És nem, nem volt mindig ilyen a stílusom. Mielőtt valaki azt állítani, hogy irritáló vagyok.

Nekem meg az az irritáló, hogy mindenki kufircol, még az is aki tagadja, és mindenhol a helyes van keresve csak és elfogadva.

Tény, egy kapcsolat nem jár alanyi jogon, de mindenki vágyna rá. Mi van, ha épp nem érdekel az, hogy jó karrierem legyen, nem érdekel az, hogy sok pénzem legyen, mert család centrikus lettem volna, de mivel fenét nem érdeklek, akkor menjek és kössem fel magam? Ma már semmit nem ér a bátorság, az önbizalom, ha oda mennék valakihez, nem nézek ki jól, kiröhög és elhajt a píbe.

Én már fél éve prostihoz járok, mert hiányzik a szex és nekem is szükségem lenne rá. De most kezdem érezni, hogy 30 évesen, hogy nem éltem ki magam, és egyszerűen rettentő mód szexhiányom van. És nem oldja meg a prosti a gondomat. Annyi idő alatt 100k fölött vertem el pénzt erre.

9-es voltam.

2019. nov. 12. 15:55
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam. Kifejezetten taszít szexuálisan apám korosztálya.
2019. nov. 12. 16:00
 16/28 anonim ***** válasza:
86%

Volt már hogy nagyon helyesnek tartottam egy idősebb férfit, de nem tudtam volna vele elképzelni az életem. Annyira más volt az életritmusunk. Most is udvarol egy harminc évves idősebb férfi, és hiába utasítom vissza nem érti, hogy nekem nem fér bele.

Más miatt dolgozik, másra tesz félre, másért spórol ha kell. Meg a gyerek téma is necces. Lehet ő már akarna, én meg nem. Ha van gyereke az a baj, mert az is lehet annyi idős mint én, vagy szimplán nem akarok olyan férfit 21 évesen akinek van gyereke. Meg ha lesz is közös gyerekünk, akkor nagypapa korú lesz mire serdülni kezd a kicsi. Meg és se szeretném azt 40 évesen hogy 60-70 éves legyen akkora a férjem.

Nyilván izgalmas belegondolni, hogy hú egy idősebb férfi milyen tapasztalt meg érett, de engem zavarna, hogy több élettapasztalata van mint nekem. Én szeretném a saját utamat járni, úgymond a saját hibáimból tanulni a korombeli párommal, és olyan furcsa lenne egy olyan férfi aki már megjárta ezt. Tudom, hogy minden embernek más az életútja, de akkor is na 😂

Meg egy kicsit éretlennek tartanék egy olyan 40-50 éves férfit aki szellemi társat talál egy 20-on évessel. Oké lehet érett egy korombeli is de akkora generációs szakadék van köztünk.

A másik ami miatt nem tudnék komolyabban tervezni az a család és barátok. Én nem szivesen mutatnék be otthon egy apukám korabeli férfit apukámnak. Meg a barátokkal való bulizásnál is furcsa lenne egy 50 éves férfi. Olyan lenne mint egy felügyelő 😁. És valószínű én se tudnék feloldódni az Ő barátainál. (Tudom ez korombeliekkel is előfordulhat, de valószínűbbnek tartom ha nagy a korkülömbség).

2019. nov. 12. 16:02
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Na ez a másik. Kibaxott égő lenne vele megjelenni baráti társaságban.
2019. nov. 12. 16:33
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
En szegyellem magam a korosztalyom beli sracok helyett, hogy mara nagyon sok fiatal no rogton 25-30 fele keresgel, mert celtalanok es eletkeptelenek...
2019. nov. 12. 17:44
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

velem ez konkrétan megtörtént.

23 évesen lettem egy 47 évesbe szerelmes. Nem kellett volna, ne kövesd el ezt a hibát te is.

2019. nov. 12. 17:45
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen még élned kéne egy kicsit hogy legyen valódi élettapasztalatod és utána sokkal megfontoltabb döntést tudsz hozni. A bátyám 47 éves és a menyasszonya decemberben lesz 30. Ez sem kevés korkülönbség, ráadásul 10 éve ismerik egymást, és a lány már akkor is a tudtára adta mennyire vonzódik hozzá, de akkor még házas volt. Ráadásul az edzője volt, vagyis tanár-diák kapcsolat.

30 évesen nőnél már egyáltalán nem ritka, hogy egy elvált férfivel kezd új életet, több ilyen is van az ismeretségi körömben. Sok férfi leszólja a bátyám emiatt, de igazából az irigység szól belőlük. Az első házassága nem sikerült jól, nem lett gyerek, hát megpróbálja mással.

2019. nov. 12. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!