Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem vagy karrier? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy karrier? Ti mit választanátok?

Figyelt kérdés

A párommal szakítottam,mert megmondta,hogy nem adja fel az álmait.. És én nem férek bele a jövőbe,nem számol velem..!És azt mondta nincs miért maradnia..Úgy érzem jól döntöttem,és nem vártam meg,hogy egyszercsak lelèpjen..Úgy érzem nem ugyan azt éreztük,és csak én toltam a szekeret..

Elmondta,hogy nem akar elveszíteni,de az álmai a legfontosabbak..És azt sem értettem,hogy én miért nem férek bele a dolgokba..Értelmes válaszokat ha lehet.. Okoskodó barmok inkább ne!

2019. nov. 6. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
És? Mi a gond? Nem egy irányba tartottatok, ő döntött, a kapcsolatnak vége. Nekem ez így egy lezárt történet, ezen csak túllépni lehet, és folytatni a saját életet. Mármint értelmes embereknek.
2019. nov. 6. 11:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva én sem mondanék le az álmaimról egy szerelem kedvéért sem, az nem igazi szerelem számomra, ahol erre szükség van. Mástól sem várnám el, ezért is fontos, hogy már az elején kiderüljön, mennyire vagyunk egymással kompatibilisek és mik a terveink a jövőre nézve, ha túl nagy az ellentét, meg se éri belevágni. Szerintem jól döntöttél, így megtalálhatod azt, akinek te vagy a legfontosabb, ő pedig mehet az álmai után.
2019. nov. 6. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak amellett a karrier mellett nem fér meg egy kapcsolat, ami egyébként is egészségtelen, az egészségem pedig nem ér nekem annyi pénzt.

22 éves korom óta van párkapcsolatom. Ezalatt végig dolgoztam szinte, megszereztem a második diplomámat, voltam doktorandusz, oktattam, publikáltam, voltam konferenciákon, majd a magas bér érdekében egy multinál helyezkedtem el, kellemes 8 órában. Semmi probléma nem volt emiatt a párkapcsolatomban, nem ingáztam soha, nem hagytam cserben a párom, mindig meghúztam egy határt a munkában és azt mindig tiszteletben is tartották, mégis eljutottam oda, ahova szerintem a többség nem tud de nem is akar. Aki ezek után nekem a karrierjével takarózik, azt átlagos képességű és családi helyzetű emberként elküldöm a búsba, mert csak idétlen kifogás.

Egyébként gyerekként nem voltak nagy álmaim. Társasági ember vagyok, szeretem a család nyüzsgését, csak egy szép lakásra és egy normális fizetésre vágytam, sosem volt kérdés, hogy ezen felül semmit sem teszek a magábéletem rovására. Viszont a párom támogatott és kicsit több is belefért, szóval miért is ne. :)

2019. nov. 6. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

De miért kellett volna feladni az álmait?

Amúgy karrier,szerelem bármikor lehet főleg ha van karrier.

Én is mondtam páromnak nekem a karrier az első mindenel felett,ezt el is fogadta és támogatja mert ez neki is jó.

2019. nov. 6. 11:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam elmagyarázni,hogy nem elvenni jöttem,hanem adni, szeretni, támogatni..Azt is közöltem,hogy gondolkodás nélkül megyek vele és itt hagyok mindent..Erre azt mondta ez nem lenne fer tőle!Azt tudni kell,hogy ő depresszióval küzd..És én amiben tudtam segítettem!Az ominózus szakítás előtt ő hívott és minden rendben volt!Ha én nem hozom fel a témát ő meg sem említi!Aztán sírva mondta,hogy nem akar elveszíteni,de az álmai is fontosak,és egy nagy döntés előtt van,hogy hogy tudjon engem ebbe az egészbe bele hangolni..Nem tudja letenni ezt mondta,nem tud elegengedni pedig próbálta!Aztán este már teljesen máshogy beszélt,hogy legyek boldog...és ezt már rég zárnia kellett volna...stb..
2019. nov. 6. 11:32
 6/9 Lachesys ***** válasza:
100%
valszeg ez a reszerol mar csak ragaszkodas volt, ha depis, azt sem akarta elveszteni, aki mellette allt a nehez helyzetekben. en sem feltetlen akarnam, hogy velem jojjon a parom ha oneki ott ahova megyek, semmi dolga, nem talalna munkat stb. szerintem ez itt inkabb volt viszont egy jo "urugy", amibe vegre kapaszkodhat, hogy miert hagy el. igazabol mindegy.... hagyd menni. aki nem akar teljes szivebol azert soha ne kuncsorogj.
2019. nov. 6. 11:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember konkrétan veled nem akart lenni. Mindegy, mit dumált mellé.
2019. nov. 6. 11:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Időben eszmèltem!És úgy érzem jó döntést hoztam!Én hagyom menni őt!Ez a szakítás már 2 alkalommal is megtörtént..Ez a harmadik..Mindig ő keresett meg,hogy nem tudja letenni... Aztán azt hittem,hogy komolyan gondolja..Hisz együtt voltunk..Minden időnket együtt töltöttük..

Akkor mind a 2 alkalommal ő mondta hogy legyen vége..De mindíg megkeresett..Az az érdekes ha én nem hozom fel, ő magától nem teszi!Tudom ,hogy nem akart velem lenni ez nyilvánvaló..Csak ha már 2 szer megpróbálta zárni..majd újra keres..Hogy is mondjam azt gondoltam,hogy valóban számítok neki..

2019. nov. 6. 12:06
 9/9 anonim ***** válasza:
67%

Karrier !

Egy nő olyan mint a villamos, egyik elmegy jön a másik.

36/F

2019. nov. 6. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!