Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy karrier? Ti mit választanátok?
A párommal szakítottam,mert megmondta,hogy nem adja fel az álmait.. És én nem férek bele a jövőbe,nem számol velem..!És azt mondta nincs miért maradnia..Úgy érzem jól döntöttem,és nem vártam meg,hogy egyszercsak lelèpjen..Úgy érzem nem ugyan azt éreztük,és csak én toltam a szekeret..
Elmondta,hogy nem akar elveszíteni,de az álmai a legfontosabbak..És azt sem értettem,hogy én miért nem férek bele a dolgokba..Értelmes válaszokat ha lehet.. Okoskodó barmok inkább ne!
Csak amellett a karrier mellett nem fér meg egy kapcsolat, ami egyébként is egészségtelen, az egészségem pedig nem ér nekem annyi pénzt.
22 éves korom óta van párkapcsolatom. Ezalatt végig dolgoztam szinte, megszereztem a második diplomámat, voltam doktorandusz, oktattam, publikáltam, voltam konferenciákon, majd a magas bér érdekében egy multinál helyezkedtem el, kellemes 8 órában. Semmi probléma nem volt emiatt a párkapcsolatomban, nem ingáztam soha, nem hagytam cserben a párom, mindig meghúztam egy határt a munkában és azt mindig tiszteletben is tartották, mégis eljutottam oda, ahova szerintem a többség nem tud de nem is akar. Aki ezek után nekem a karrierjével takarózik, azt átlagos képességű és családi helyzetű emberként elküldöm a búsba, mert csak idétlen kifogás.
Egyébként gyerekként nem voltak nagy álmaim. Társasági ember vagyok, szeretem a család nyüzsgését, csak egy szép lakásra és egy normális fizetésre vágytam, sosem volt kérdés, hogy ezen felül semmit sem teszek a magábéletem rovására. Viszont a párom támogatott és kicsit több is belefért, szóval miért is ne. :)
De miért kellett volna feladni az álmait?
Amúgy karrier,szerelem bármikor lehet főleg ha van karrier.
Én is mondtam páromnak nekem a karrier az első mindenel felett,ezt el is fogadta és támogatja mert ez neki is jó.
Időben eszmèltem!És úgy érzem jó döntést hoztam!Én hagyom menni őt!Ez a szakítás már 2 alkalommal is megtörtént..Ez a harmadik..Mindig ő keresett meg,hogy nem tudja letenni... Aztán azt hittem,hogy komolyan gondolja..Hisz együtt voltunk..Minden időnket együtt töltöttük..
Akkor mind a 2 alkalommal ő mondta hogy legyen vége..De mindíg megkeresett..Az az érdekes ha én nem hozom fel, ő magától nem teszi!Tudom ,hogy nem akart velem lenni ez nyilvánvaló..Csak ha már 2 szer megpróbálta zárni..majd újra keres..Hogy is mondjam azt gondoltam,hogy valóban számítok neki..
Karrier !
Egy nő olyan mint a villamos, egyik elmegy jön a másik.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!