Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs szerelem elso latasra attol meg megeri folytatni a dolgot?
Ez szerintem nem az, hogy nincs szerelem első látásra, hanem az, hogy egyáltalán nincs, sokadik látásra sem. Szerintem hiba volt mindent feláldozva beleugrani...
Egyébként én sem szerettem a párom eleinte. Csak akkor vált szerethetővé, akkor lettem szerelmes, mikor emberileg jobban megismertem. Egyébként hidegen hagyott, olyan semleges volt.
Nem eri meg folytatni es nagyon-nagyon elsietted a dolgot, bar ezt gondolom te is tudod.
Bar ugy koltoztel haza miatta, hogy nem is talalkoztatok eloben elotte?
Nem csoda, hogy visszavett a tempobol.
Akkor is, miota ismered? 6 hete?
Ez tul sok, tul koran.
Ez nem szerelem első látásra dolga, nem az első randi után vagytok már hetek óta kavartok.Szerintem engedd el a dolgot. Csak magamból tudok kiindulni, kiből másból: a lány korábban is érezte, hogy nem klappol valami csak próbálta elnyomni.
Velem is volt ilyen már ilyen, a másiknak sok pozitív tulajdonsága volt de nem volt meg az a plusz, ideig óráig lehet erőltetni és várni a szikrát, de ha nem jön és a másikon is látod, hogy kezd belédhabarodni rájössz, hogy fölösleges folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!