Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem ezt? Hiúság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? Hiúság kérdése? Káröröm?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 3 kapcsolatom közös megegyezéssel ért véget, egyetértettünk abban hogy elmúlt a kezdeti hevesség és nem igazán passzolunk össze. Mindhárom nővel együtt is éltünk és kb 1 éves kapcsolatokról van szó. Amit furcsálltam, hogy szakításunk után a partnereim hamar kapcsolatba kerültek más férfiakkal és kettőnek meg is kérték a kezüket. Az elején tartottuk a kapcsolatot, nem én kerestem őket, de ha rám írtak akkor válaszoltam. Amikor komoly kapcsolatba kerültek, akkor direkt megszakítottam velük a kapcsolatot, nem akartam, hogy miattam legyen balhé és ezt el is mondtam nekik.

1 héten belül 2 korábbi exemmel is összefutottam, régen nem beszéltem velük. Mindkettő vacak passzban volt, beszélgetni akartak hát meghallgattam őket. Elmondták mi történt velük és hogy kapcsoltuk zátonyra futott és válás lett belőle. Nem értem miért de magamban olyan érzést keltett, mintha a saját döntésemet igazolná vissza hogy anno szakítottunk pedig ez teljesen független tőle. Szerettem ezeket a nőket és mégis úgy hallgattam őket végig hogy milyen szerencsés vagyok hogy nem velem történt. Egyáltalán nem sajnálom őket, próbáltam őket biztatni hogy ne legyenek ennyire letörtek és szedjék össze magukat semmi sincs veszve.

2019. nov. 3. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
68%

"milyen szerencsés vagyok hogy nem velem történt." Én pl. a válásom után vacak passzban voltam, aztán fél év múlva megismertem a páromat, akivel évek óta boldog vagyok.

Ha lenne azóta boldog párkapcsolatod, akkor nem örülnél az ő szomorúságuknak. Tehát nem vagy szerencsésebb, mint ők.

2019. nov. 3. 19:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerencsésebb náluk, hiszen nincs feleségem sőt most éppen párkapcsolatom sem. Azt nem értem, hogy az ő sikertelenségük számomra miért lenne jó? Ha ők dobtak volna ki anno, akkor még csak érteném, de nem erről van szó, baráti viszonyban váltunk el mindenféle balhézás és sárdobálás nélkül. Nem értem a reakciómat. Ez valami sértettség lehet? De miért pont most ennyi év elteltével?
2019. nov. 3. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatot, hogy mi volt a valook. Lehet nem az o hibajuk volt a valas, lehet atvertek, megcsaltak oket. Foleg ha azt lattad rajtuk, hogy meg voltak torve. Ez neked ne legyen onigazolas, mert nem tudod mik voltak az elozmenyek.
2019. nov. 3. 19:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, kárörömnek nevezném. Bár okod nyilván nincs rá.
2019. nov. 3. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!