Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Attól hogy hiányzik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól hogy hiányzik már nagyon egy nő közelsége és érintése, mennyire lehet így kiegyensúlyozott életem? Csak felfogás kérdése?

Figyelt kérdés
2017. aug. 21. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Attól, hogy nem dugsz, még nem kell, hogy az életed más területei csődtömeggé váljanak.
2017. aug. 21. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen...meg kell értened, hogy a "hiányt" is fel kell tudni dolgozni és elfogadni. Fogd fel úgy, hogy egy múló állapot csupán, ne hagyd, hogy tönkre tegye a pozitív dolgokat.
2017. aug. 21. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, első sorban felfogás kérdése.

Ez ebből a szempontból olyan, mintha valami anyagi dologra vágynál, autóra, lakásra, vagy valami kisebb dologra. Attól, hogy még nincs meg, tehetsz érte, sőt, tegyél is érte, de ne az töltse ki a mindennapjaidat, ne attól tedd függővé, hogy hogyan érzel, milyen kedved van, ne attól várd a "nagy csodát", hogy ha majd meglesz, akkor utána leszel csak boldog, meg ezt-azt fogod majd tenni.

Szépen éled az életed, csinálod a dolgaidat, haladsz az úton a céljaid felé, gondolatban mint ha már minden meglenne és előbb-utóbb meg is lesz.

2017. aug. 21. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Közel a 40-hez, jó ideje egyedül, időnként iszonyatosan tud hiányozni egy társ, akivel meg lehet osztani a mindennapok dolgait, együtt tervezni, haladni, stb. Van hogy csak szimplán, tényleg csak a közelség, érintés hiányzik. De ez hullámzó. Megfigyeltem hogy pár napig borzasztó rossz, aztán elmúlik ez az érzés és ismét tudom élvezni a mindennapokat így ahogy vannak.

A "gyengébb napok" közben igyekszem arra gondolni hogy ha lenne valakim, nem tudnék órák hosszát zavartalanul szerelgetni a garázsban, nem hallgathatnám hangosan azt a zenét amit szeretek, jönne a nyavalygás ha elmegyek egy motoros túrára, vagy ha bevállalok egy-egy nagyobb melót, ami ugye időráfordítást igényel, stb.stb.

Ilyenkor visszagondolok azokra az időkre amikor volt párom, mindig duzzogás volt már csak azért is ha pénzt kerestem a konyhára. A saját hobbimra fordított idő miatti "büntetésekről" nem is beszélve.

Kell ez nekem? Biztos?

Persze hogy kell, de annyira nem hogy minden mást feladjak érte.

40f

2017. aug. 21. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Simán lehet, Kérdező. NEM a párkapcsolat az élet kizárólagos értelme, ezt csak a társfüggő ideggyenge kismókusok hiszik.

Ha hiányzik a sex, felmész rosszlányokra, veszel egy rüfkét, oszt problem solved.

2017. aug. 21. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:

"társfüggő ideggyenge kismókusok"

Manapság azonnal lenézik, lefikázzák ezzel a jelzővel az olyan embereket akik az ösztönök, a természetes rend szerint vágynak egy társra, és akik úgy érzik (és ki is mondják) hogy rosszabb társ nélkül.

Úgy unom már!!!!

Vágysz egy társra? TÁRSFÜGGŐ BETEG VAGY!

2017. aug. 22. 08:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Már meg ne sértődj, de aki a boldogságát kizárólagosan mástól teszi függővé, az definíció szerint kapcsolatfüggő...
2017. aug. 22. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!