Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti így tanulnátok a hibáitokból?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti így tanulnátok a hibáitokból?

Figyelt kérdés
Sokszor a fejemhez vágja a párom, hogy nem tanulok a hibáimból. Pl. : megkér hogy csinálják neki meg valamit, és a saját mentalitásom alapján megteszem ezt. De ha esetleg nem úgy csinálom meg az adott kérését ahogy pl Ő csinálná, ami szerinte normális (mert elmondása szerint minden ember pl. Így, meg úgy csinálja csak én vagyok ilyen különc.) viszont én úgy érzem azért engem kért meg, hogy én csináljam meg, hiszen ha ennyire tudja hogy kell akkor miért engem kér meg erre? Utána meg megkapom azt, hogy soha nem hallgatok rá, és nem tanulok a hibáimból. Én megmondtam neki, hogy azért mert én másképp csinálom még nem jelenti azt hogy az hiba lenne, csak más, nekem így vagy úgy életszerű. Tehát ezért valóban nem tanulok a hibámbol mert számomra ez nem hiba. Persze meghallgatom a tanácsát, de nem érzem azt a sajátomnak és nem feltétlen tudok vele azonosulni. Tényleg ilyen vak vagyok? :)

#hiba #önismeret #különböző felfogás
2017. jún. 16. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Így leírva nem. De azért leírod, hogy konkrétan miről van szó? A legutóbbi ilyen esetet pl.
2017. jún. 16. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Te normalis vagy. A bnodet meg elfelejtettek leselejtezni annakidejen,hogy ne orokitse tovabb a hibas geneket.

En nem birnam ki,ha ilyen pasim lenne.

Keress mast ,kulonben kikeszulsz.

N

2017. jún. 16. 15:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Példá? Huhh hát kutatok egyet az agyam kis zugából :) pl az egyik eset:

Pl.: először letörlöm a tűzhelyről a nagyobb kaja cafatokat majd utána fújom le zsíroldóval :) szerinte egyből rá kell fújni a mocsingokra is és hagyni állni. Én a nagyokat gyors leszedem nedves rongyal és utána fújom be állni. Na ezt most de kemény volt :D

2017. jún. 16. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, hogy írtál példát.

Igen, a párod gondolja rosszul. Remélem, nem terveztek (még) gyereket, idegbajt kapna tőle.

2017. jún. 16. 21:21
 5/6 Fish1 ***** válasza:
Szerintem a fószer túlzottan okoskodó és vagy irányítani akar, vagy önző, vagy mind egyszerre. Volt ilyenben nekem is részem és azt hittem sokszor, hogy a hajam egyben lehullik tőle, de igazából megváltozni nem fog, csak ha ő akar... az ilyen embernek lételeme, hogy ilyen agyhalottságokkal szívja a másik vérét.
2017. jún. 17. 05:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) akkor szimplán elengedem a fülem melett ezeket. :)
2017. jún. 17. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!