Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már több éve ismerek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már több éve ismerek egy lányt a munkahelyemről. De igazából most kezdtünk el tobbet beszélni, eddig le sem szartuk egymást. És érzem, hogy egyre jobban hiányzik napról napra. A szerelem több év után is kialakulhat?

Figyelt kérdés
2019. okt. 27. 03:33
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
71%
Szerintem igen, ha eddig max köszönőviszonyban voltatok. Ő is érdeklődik?
2019. okt. 27. 03:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze, és adok is pár jó tanácsot.

Elsőnek is tudd meg ő tőle, hogy van-e barátja. Konkrétan kérdezz rá, mindjárt mondom miért. Tudom, ez nehéz lépés a kezdőknek. Mikor ezt megteszed, érezni fogod, hogy ez egy személyes téma.

Legfontosabb, hogy ha párja szeretnél lenni, akkor úgy kell hozzáállni a nőhöz. Nem viselkedhetsz úgy, mint egy jól nevelt haverja, sem mint egy munkatárs. Félre ne érts, nem zaklatni kell.

2019. okt. 27. 04:07
 3/3 anonim ***** válasza:
64%

Igen, kialakulhat, én is megtapasztaltam ezt, csak női oldalról. Nagyon érdekes, hogy akin évekig keresztülnéztél, egyszer csak kitűnik a többiek közül és másképp tekintesz rá. Elkezdődik a beszélgetés, aztán sok beszélgetés és rájössz, hogy nagyon is belezúgtál és el tudnád képzelni párodnak.

Mondd el neki, hogy mit érzel, onnantól eldől hogyan tovább és nem kell találgatnod, hogy ő mit gondol erről.

2019. okt. 27. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!