Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már több éve ismerek egy lányt a munkahelyemről. De igazából most kezdtünk el tobbet beszélni, eddig le sem szartuk egymást. És érzem, hogy egyre jobban hiányzik napról napra. A szerelem több év után is kialakulhat?
Persze, és adok is pár jó tanácsot.
Elsőnek is tudd meg ő tőle, hogy van-e barátja. Konkrétan kérdezz rá, mindjárt mondom miért. Tudom, ez nehéz lépés a kezdőknek. Mikor ezt megteszed, érezni fogod, hogy ez egy személyes téma.
Legfontosabb, hogy ha párja szeretnél lenni, akkor úgy kell hozzáállni a nőhöz. Nem viselkedhetsz úgy, mint egy jól nevelt haverja, sem mint egy munkatárs. Félre ne érts, nem zaklatni kell.
Igen, kialakulhat, én is megtapasztaltam ezt, csak női oldalról. Nagyon érdekes, hogy akin évekig keresztülnéztél, egyszer csak kitűnik a többiek közül és másképp tekintesz rá. Elkezdődik a beszélgetés, aztán sok beszélgetés és rájössz, hogy nagyon is belezúgtál és el tudnád képzelni párodnak.
Mondd el neki, hogy mit érzel, onnantól eldől hogyan tovább és nem kell találgatnod, hogy ő mit gondol erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!