Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha nem tudom hogy leakar e koptatni vagy nem akkor ez egy jó üzenet neki? 20/F
a vicc hogy ezt az üzenetet remélem nem küldöm el egyszerűen csak leakarom írni és tanácsot akarok kérni másoktól hogy elküldhetem e ezt neked ezért remélem most még nem fogom :D.
szóval én ezt nem bírom. nem értem hogy most mivan. én megértem hogy te rosszúl érzed magad, és ezért én nagyon szívesen jönnék is és segítenék is neked, de olyan mintha mindenképpen leakarnál rázni. bekell vallanom hogy szerelmes vagyok beléd, máshogy nem tudom elmondani csak itt sajnos, kb egy hete 2 A4-es lapot telerítam azzal hogy mit érzek és szinte már beteges dolgok jöttek ki ugyanis nem vagyok normális, teljesen szerelmes vagyok beléd. amikor veled voltam akkor olyan volt mintha a világ más lenne. idáig olyan izgalmas volt amúgy is, élveztem az életet és tök jó volt, aztán mikor veled lettem olyan volt mintha hirtelen vénásan valamit beadott volna és minden teljesen más lett. a színek az utcákon sokkal színesebbek voltak a fények ahogy kitüntek a sötétből, ahogy a természet és a mesterséges környezet egy sokkal érdekes és kreatív humorral lenne tele, ha rá néztem valamire akkor bármit tudtam vele kezdeni. és mindent nagyon viccessé és boldoggá, igazán életvidámmá lehetett varázsolni. nekem ez egy igazi álom, én bevallom sokat álmodoztam erről, hogy egy buliban táncolok majd valakivel aztán ugyan azzal még sokkal többet, és sikerült :/ aztaaaa, naaah meg ahogy este az utcán mikor sehol nem volt senki a városban lefutunk a mozgólépcsőn de azon amelyik amúgy felfelé megy és közben nevetünk, és még tovább futunk, én az egész életet pont így képzelem el, nekem ezt jelenti az élet és akkor egy picit kaptam belőle... húúúú de jó volt... de félek hogy beteges vagyok, mivan ha nem is érdekellek téged. mivan ha most az történik amit sokszor látok kívülről hogy valaki belezúg egy nőbe úgyhogy a nőt egyáltalán nem érdekli aztán a debil gyerek meg egy életen át próbálkozik és nem érti meg hogy a nőnek nem kell. hát én nem akarom ezt, szóval nem is tudom hogyan kéne megkérdeznem, de hagyjalak békén? én nagyon szeretném kipróbálni hogy milyen veled járni az utcán a spárig, nah de még vissza is :/ nah de már 2 hete miután nem nagyon akarsz találkozni ezért én nem akarom magamat húzni a földön, én azóta várok arra hogy találkozhassunk, és rágom a körmömet minden nap várok hogy írj hogy jólvan mehetünk valahová és nagyon nagyon egyedül érzem magamat. de úgy igazán egyedül. én azt akaram megkérdezni hogy igen, vagy nem?
Engem nem hatna meg, mivel már előfordult velem, hogy volt ilyen megszállott barátom, aki regényeket írt az érzéseiről, meg arról, mennyire betegesen odavan értem, mégse volt jó a kapcsolat, meg nem volt komplett a pasi.
Amúgy szörnyen fárasztó ez az üzenet. Max. ha lerövidítenéd, kiszűrve belőle fölösleges infókat, akkor talán jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!