Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szeretett nőd 5-10 éven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretett nőd 5-10 éven belűl el fog hunyni fiatalon, ezt hogyan tudnám hagyni?

Figyelt kérdés

Van egy irreális teljesen igaz történetem... Csak nagyvonalakban elmondom.

22 éves vagyok.

Megismertem egy 46 éves nőt.

Rövid időn belűl megtetszett, majd szerelmes lettem, végül halálosan szerelmes lettem belé.

A Nő is irtózatosan szeret, de van egy bökkenő.

Ennek a nőnek van egy csodás 13 éves lánya, és férjnél van már lassan 30 éve.

Ha nem lenne a kislánya, köztem és a párja közt azonnal engem választana, mert a párja nagyon elhanyagolja már Őt.

Ennek a nőnek van egy nagyon ritka betegsége, amelyre egyszerüen nincs a világon ellenszer, kezelni sem lehet csak enyhíteni a fájdalmakat de a betegség következménye meggátolhatatlan.

5-10 éven belűl már nem lesz köztünk.

A férje semmit nem tud arról, hogyan is érez irántam, és nem akarja, hogy ez kiderüljön a lánya érdekében.

Nem enged fel a lakására hiába egyedül van sokszor és pihen.

Nagyon nagyon ritkán találkozhatok vele amíg tesz pár kört a kutyusával.

Amikor nagyon elkezd leépülni nem engedi, hogy ápoljam, nem engedi, hogy mellette legyek, és ha eltávozik az életből, nem engedi, hogy ott legyek a temetésén.... Mindezek ellenére nagyon szeret, de félti a kislányát ha ebbők bármi kiderülne.. Így fizikálisan távol tart magától, de facebookon folyamatosan beszélünk.

Ezt mégis hogyan kezeljem?

2019. okt. 25. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyjad, ha ennyire nem akar élőben semmit. Támogasd verbálisan amennyire tudod, és érd be ennyivel.
2019. okt. 25. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Nem jó amit csinálsz.
2019. okt. 25. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem akar tőled semmit, max szex. Engedd el.
2019. okt. 25. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg tudom érteni a nőt, az elvesztésétől való fájdalomtól szeretne Téged megkímélni.
2019. okt. 25. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha ez tényleg igaz, akkor a nő éppen kihasznál téged. Meg fog halni, tudja, hogy nincs több dobása, próbálja még egyszer nőnek érezni magát. Nem a te személyed a lényeg, bárki megfelelne, aki érdeklődik iránta, így mégegyszer átélheti az izgalmakat amiket többé nem. Azért is nem enged közelebb magához mert nem gondolja komolyan, te most éppen csak asszisztálsz az önző kis játékához.

Úgy kezeld, hogy próbáld meg átlátni a helyzetet és kilépni belőle. Sajnálatos ami vele történik, de neked ehhez nincs közöd, nem kell a te életedet is tönkretennie.

2019. okt. 25. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!