Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mire gondolnátok ha az egyedülálló férfiak, szerveznének egy tüntetést? A szlogen az lenne hogy, # Nőt minden férfinak! #
Szerinted mi lenne a megoldás erre a problémára? Most teljesen őszintén kérdezem. Neked rossz, mert nem kíváncsiak rád a nők, miközben bizonyos férfitársaidra igen, méghozzá sokan. Ezt értem. Tételezzük fel, hogy nekem sem jössz be. Mit tehetnék érted? Szorítsam össze a fogaimat és legyek a tiéd, hogy ne érezd olyan igazságtalannak a helyzetedet? Sőt, írja elő számomra a törvény, hogy így cselekedjek (elvégre tüntetésről szól a kérdés)? Az ne számítson, hogy én mit szeretnék?
Hogy "senkinek nem jár nő", az nem azt jelenti, hogy senkinek nincs nője, hanem azt, hogy akinek van, azt egy nő a párjául választotta szabad akaratából, és nem valami külső/felettes hatalom rendelte hozzá, mint tartozékot.
"Ne tegyünk már úgy, mintha ez érdemek szerint történne."
Pont ez az, hogy nem érdem, nincs olyan, hogy te rászolgáltál, mert keményen megdolgoztál érte; ez úgy működik, hogy megismeritek és megszeretitek egymást, baromi egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!