Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 20-on éves lány nem akar kapcsolatot senkivel soha, akkor arra gondoltok, hogy azért, mert csalódott?
Kinek mi köze hozzá? Szerintem senkit se érdekel, hogy kinek miért nincs, vagy miért nem akar pasit.
Ha egy idegen meglát, úgy se tudja megmondani, van e pasid, vagy nincs. Ha úgy viselkedsz, mint bárki más.
Többféle kérdés felmerül.
Huszonévesen a soha még értelmezhetetlen időintervallum, hiszen lesz kb 50-60 éve párkapcsolatra.
Érhette csalódás, trauma, visszautasították, lángol valaki elérhetetlenért, bármi állhat a háttérben.
Huszonéves lány vagyok, aki nem akar kapcsolatot. :D
Leginkább igen, a csalódás miatt. De azon kívül is szeretek egyedül lenni, jó így nekem, elvagyok egyedül is, meg a barátaimmal is.
Mikor fognak már az emberek leszállni a más magánéletéről. Egyébként meg 100 különféle oka lehet, de az is benne van a pakliban hogy titokban tart kapcsolatot pár/szex.
Pont azért mert nem akar kíváncsiskodókat, elkívánja kerülni a hát de miért ő című kérdések magyarázkodásait. Vagy ha csak szex akkor mért csak szex....
Feltételezem te sem szeretnéd azt hogy valaki/-k be menyjen az otthonodba és feltúrja a házad.
Szóval illendő lenne békén hagynod az illetőt, bármilyen okból is teszi amit tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!