Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mire gondolnátok ha az egyedülálló férfiak, szerveznének egy tüntetést? A szlogen az lenne hogy, # Nőt minden férfinak! #
Bocs de csak én érzem úgy hogy ez esetben kb tárgyként tekintenek a nőkre
Nem egy tulajdon vagyok ,se én se bármelyik nőtársam
Azzal vagyok akit szeretek és viszont szeret
Ne tekintsünk már így a nőkre ,ez szánalmas
"ja, mert az JÁR :D szánalmas. Legyél jobb, mint a versenytársak, és annyi puncit kapsz amennyit csak akarsz."
Te meg legyél magasabb. Ez kb. ilyen. Azt rühellem az ilyen válaszokban, amikor elkezdenek pofázni, hogy "hát öcsém, a nő az senkinek nem JÁR, te azt hiszed, hogy neked az csak úgy JÁR????", holott de, van, akinek jár. Akit ajnároztak otthon és felépítették az önbizalmát, plusz jó lapokat húzott a genetikai lottón, annak már korán lesz nője, és van mire építkeznie. Ne tegyünk már úgy, mintha ez érdemek szerint történne. Tök esetleges és nagyrészt mázli kérdése. Aki erről okoskodik, az csak egyszerűen nem volt még a f**z másik végén, és nem tudja, milyen, amikor ignorálják a nők.
Nem gondolnek semmit, mert a "ferfi"-nal elakadtam.
Egy ferfinak VAN noje. Ha nincs, akkor azert nincs mert nem akar.
Az anyuci pici fiacskajanak, aki iszonyatos modon el lett kenyeztetve es most hisztizik, hogy nem kapja meg amit akar, annak nincs noje, mert ez nem ugy mukodik, hogy kurhatnekod van, szoval kell egy p i n a alanyi jogon.
Es amig non a 8-10-es insta modelleket ertitek, addig elmehetek a bubanatba.
Nekem meg ferfi kell! 100 kg-s vagyok es csorba fogu! Mi az, hogy nincs pasim?! EZ NEKEM JAR!!!
#52%
Az, hogy valaki mazlista, az meg mindig nem jelenti azt, hogy alanyi jogon jar a p i n a.
Es engem meg a pasik ignoralnak, ugyhogy tudom pontosan, hogy milyen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!