Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs meg bennem a párkeresés, csajozás utáni hajlam?
29 éves férfi vagyok, parkapcsolatom nem volt még.
A nőkhöz vonzódom, a testi kapcsolatra lenne igényem, de nem teszek és nem tettem érte szinte soha semmit.
Ennyi idősen rengeteg ember már az 5-10-20. hosszú, rövid, alkalmi kapcsolatán van túl, én meg egyet sem tudok felmutatni.
A legtöbb emberben megvan az a vér, ami hajtja, hogy randizzon, keressen kapcsolatot, engem meg nem annyira mozgat ez a dolog. Megnézem a szép nőket, meg tök jó lenne velük lenni, de csak így gondolatban.
Volt régebben néhány, kb. 3-4 kísérletem, de azok nagyon rosszul sültek el, nagyon gyengén működöm ilyen téren, nem csoda, hogy kb. 15%-ig sem jutottam el. :D
Mit csinálok? Egyedül élek, munka mellett egyetem, tanulás, néha egyedül megyek valahova, leköt a film, olvasás, zene, tanulás, és ennyi. Ami kellene a teljes élethez az nincs meg.
Mert neked más a fontos, te inkább saját magadra fordítasz sok időt. Ezzel semmi baj nincsen. Ha úgy gondolod hiányzik az életedből egy társ, akkor finoman, apránként kezdj el olyan helyekre járni, ahol veled egykorú hölgyek vannak, és ismerkedj. Nem fog persze elsőre minden összejönni, de lehet sikerül egy igazi társat találnod.
Amúgy szerintem meg jó dolog az, ha inkább valaki lefoglalja magát nem pedig 0-24-ben fut a nők után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!