Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jöttetek össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek össze a párotokkal?

Figyelt kérdés
El tudnátok mondani?

#csajozás #hapsizás
2019. szept. 4. 09:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Rám mosolygott én pedig elaléltam. Azóta is ezen röhög de konkrétan semmi egyéb dolga nem volt, annyira az ideálom, hogy soha nem hittem, hogy egy ilyen jóképű, szóról-szóra az álompasim egyszer majd szembejön velem és amikor megtörtént a munkahelyemen, akkor nekem végem volt egyből. Azóta már a felesége vagyok.
2019. szept. 4. 09:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy iskolai laborlátogatáson találkoztunk. Ő egyből belém esett, én csak "egy rendes random srác"-ként könyveltem el.

Prozopagnóziám van (arcvakság) ami miatt később teljesen kiesett az emlékezetemből.

Kicsit később volt egy ilyen vetítős nap a suliban, amire kicsit később érkezett, és pont mellettem volt már csak szabad hely.

Ott eldumálgattunk, suli után ettünk egy pizzát, (ő bevallotta hogy nagyon szerelmes belém, de elég a barátságom is) felvettem facebookon, később sokat bandáztunk együtt - fagyiztunk, sétáltunk, ilyesmi.

Két évvel később jöttünk össze.

Valamelyik nap elhaladtunk a labor mellett, és megszólalt: "emlékszel, itt találkoztunk legelőször"

Én néztem egy két percig, hogy mi van, aztán lassan beugrott :D

2019. szept. 4. 09:52
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
Baddo-n leveleztünk, az első randin leszopott, a másodikon megdugtam. 4 éve vagyunk együtt, pedig szexkapcsolatnak indult.
2019. szept. 4. 12:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Templomi kórusban. 😊 15 éve
2019. szept. 4. 12:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Badoon írt nekem egy mosolygós hangulatjelet, én is visszaírtam neki ugyanezt. Utána elkezdtünk dumálgatni, de eleinte nagyon nem jött be, viszont úgy voltam vele, vágjunk bele, elkezdtem érdeklődni iránta, felhívott telefonon, három héten át így beszélgettünk. Utána találkoztunk, és amint megláttam, rögtön szerelem volt első látásra, tudtam, hogy ő az igazi. Ennek lassan másfél éve, nagyon szeretjük egymást.
2019. szept. 4. 16:12
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Egy konferencia ebédszünetében előttem igyekezett a büfé felé. Sikerült mögé kerülnöm a sorban. Este bekopogtam hozzá egy üveg borral. Ez egy szerdai napon történt, aztán szombaton összecuccoltunk. Korábban mindkettőnknek sok partnere volt, mert mindketten az igazit kerestük, és nem alkudtunk meg félmegoldásokkal. Így tehát megvolt a viszonyítási alapunk, tudtuk, mi találtunk a másikban. Ennek 18 éve, és azóta is töretlenül imádjuk egymást. Csak azt sajnáljuk, hogy nem korábban találtunk egymásra, mert így közös gyerekünk már nem született, a korábbi házasságból valók meg már mind verik a 30-at. Pedig jó lett volna a mi nem akármilyen génjeinkből összegyúrni egy kisembert.
2019. szept. 5. 18:49
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Itt :))
2019. szept. 5. 19:14
 8/14 anonim ***** válasza:
32%
Munkahelyen ismertem meg, úgy 1-2 hete beszélgettünk szünetekben, amikor egyszercsak elhívott randizni. Addig "nem láttam az arcát", nem érdekelt, hogy néz ki, csak dumáltam egy random emberrel. De amikor elhívott, ránéztem, és olyan helyes volt, nem értettem, miért nem láttam ezt meg, és egyből igent mondtam a randira. Azelőtt 3 évig mindenkit kikosaraztam, bárhogy próbálkozott.
2019. szept. 7. 03:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A mi sztorink kicsit fura mert az ő szemszögéből annyi, hogy bejelölt facebookon aztán rámírt valami hülye indokkal. Tudta hogy van barátom, ezért nem is találkoztunk egy ideig, aztán egy nap összefutottunk mikor az iskolából jöttem haza.

Ő nem emlékezett rám, de nekem, mikor 9.es voltam, ő volt az a fiú aki tetszett. Ő akkor végzett.

Még találkoztunk párszor, beszélgettünk sokszor órákig. Szakítottam az akkori barátommal (pontosabban azt mondtam neki, hogy mivel nem foglalkozik velem semmit nem tudom mennyire van ennek folytatása. Ő nem mondott erre semmit azóta se)

Megismertem a haverjait, szüleit, segített matekozni, közben befejeztem a sulit, most dolgozok, összeköltöztünk.

2019. szept. 7. 06:39
 10/14 anonim ***** válasza:
76%

Munkahelyen, kb 1 hete voltam ott, majd elhívott inni a barátaihoz. Aztán kiderült, h családi sütögetésre hívott a rokonokhoz :D

És gondoltam ok, hát legyen aminek lennie kell. Iszogattunk, lefeküdtünk egymással. Majd még párszor összejártunk. De rájöttünk, h ez több mint szex. Szerelmesek lettünk! Azóta rövidesen összeköltöztünk. 1,5 éve együtt vagyunk.

2019. szept. 7. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!