Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek össze a párotokkal?
Egy iskolai laborlátogatáson találkoztunk. Ő egyből belém esett, én csak "egy rendes random srác"-ként könyveltem el.
Prozopagnóziám van (arcvakság) ami miatt később teljesen kiesett az emlékezetemből.
Kicsit később volt egy ilyen vetítős nap a suliban, amire kicsit később érkezett, és pont mellettem volt már csak szabad hely.
Ott eldumálgattunk, suli után ettünk egy pizzát, (ő bevallotta hogy nagyon szerelmes belém, de elég a barátságom is) felvettem facebookon, később sokat bandáztunk együtt - fagyiztunk, sétáltunk, ilyesmi.
Két évvel később jöttünk össze.
Valamelyik nap elhaladtunk a labor mellett, és megszólalt: "emlékszel, itt találkoztunk legelőször"
Én néztem egy két percig, hogy mi van, aztán lassan beugrott :D
A mi sztorink kicsit fura mert az ő szemszögéből annyi, hogy bejelölt facebookon aztán rámírt valami hülye indokkal. Tudta hogy van barátom, ezért nem is találkoztunk egy ideig, aztán egy nap összefutottunk mikor az iskolából jöttem haza.
Ő nem emlékezett rám, de nekem, mikor 9.es voltam, ő volt az a fiú aki tetszett. Ő akkor végzett.
Még találkoztunk párszor, beszélgettünk sokszor órákig. Szakítottam az akkori barátommal (pontosabban azt mondtam neki, hogy mivel nem foglalkozik velem semmit nem tudom mennyire van ennek folytatása. Ő nem mondott erre semmit azóta se)
Megismertem a haverjait, szüleit, segített matekozni, közben befejeztem a sulit, most dolgozok, összeköltöztünk.
Munkahelyen, kb 1 hete voltam ott, majd elhívott inni a barátaihoz. Aztán kiderült, h családi sütögetésre hívott a rokonokhoz :D
És gondoltam ok, hát legyen aminek lennie kell. Iszogattunk, lefeküdtünk egymással. Majd még párszor összejártunk. De rájöttünk, h ez több mint szex. Szerelmesek lettünk! Azóta rövidesen összeköltöztünk. 1,5 éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!