Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondolnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és szűz. Igazából ez engem nem zavar mert még nem találtam meg azt az embert/társat akivel lefeküdnék, az pedig szóba sem jöhet, hogy egy olyan emberrel legyek együtt akit nem szeretek. Viszont nem tudom ez egy kapcsolatban mennyire hátrány. Fiúk/ férfiak, ti mit gondolnátok egy ilyen lányról?

2019. okt. 14. 00:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Ezt ezen az oldalon elég merész megkérdezni, gondolom kaptál már kiírás óta legalább 20 üzenetet.

Vannak akiknél hátrány a tapasztalatlanság, nincsen elég türelmük, illetve vannak akiknek mindegy. Akiknek kifejezetten előny, azokkal fejben szerintem vannak gondok.

2019. okt. 14. 11:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2019. okt. 14. 11:20
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

11-es szerintem meg azoknak nincs rendben a fejük akiknél ez hátrány...

Persze nyilván csak azoknak hátrány akik gyorsan le akarnak varrni valakit meg mindenféle mocskos fétises szexet csinálni...!

Szerintem ezeknél nincs rendben valami!

2019. okt. 14. 12:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is így vagyok ezzel, nyugi nem késtünk le semmiről. :)

20/L

2019. okt. 14. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Lepontozhattok, de csak aberrált incelekre akartam felhívni a figyelmet.
2019. okt. 14. 13:42
 16/16 anonim ***** válasza:
69%

Nincs itt szerintem semmi féle incel... ez már az emberi történelem kora óta igy megy hogy a lányok ertekesebbek szűzként mint a férfiak!

Persze régebben ennek vallási és politikai értéke volt ma már ez egy fajta ritkaság és talán még becsülendő dolog is főleg ha még csinos és még vicces is...! Mivel nem adta be a derekát már az első nagy lovagnak!

(Pojácának) arról ne is beszéljünk hogy a legtöbben tul vannak 20 évesen már 30 pasin... nem tom nekem ehhez nagyon nincs gusztusom több okból is!!!

2019. okt. 14. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!