Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk, férfiak! Mit gondolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, férfiak! Mit gondolnátok egy ilyen lányrol?

Figyelt kérdés

Kort irjatok !

ha ugy ismertétek volna meg 15 éve, hogy kicsit husi volt (160 cm, 54-60 kg között ingázott pár évig), aztán lefogyott 49 kilora , igy ismertétek volna megint pár évig, aztán 1 évig kövér volt, 70 kg, azota pedig mostanáig csinos megint, 50 kg.

emlékeznétek ezekre 10-15 év távlatábol ? ha csak 5-6 alkalommal, abbol is inkább buliban és sötétben láttátok volna amikor tényleg kövér volt, 70 kilos, arra még emlékeznétek 10 év után ?

2016. jan. 17. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem érdekled és nem a kilók miatt. Ha érdekelted volna valaha, már rég akart volna veled beszélgetni.
2016. jan. 17. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy nézett ki,ha most jól néz ki?
2016. jan. 17. 13:59
 3/7 A kérdező kommentje:
kedves első, és magárol a kérdésről mit gondolsz ? egyébként azt nem irtam, hogy a lányt érdekelte-e a pasi és azt sem ,hogy a pasit nem érdekelte a lány. (ha kiváncsi vagy, a kölcsönös érdeklődés, sőt több is , megvolt, de én magárol erről a problémárol várnám a véleményeteket, hogy egy férfi ezt hogy látja, mennyire marad meg bennetek. illetve a leggázabb periodusrol, amikor 70 kilo lett, hogy arra vajon lehet-e emlékezni, ha akkoriban keveset találkoztak és általában csak pillanatokra látták egymást, sötétben fesztiválokon, koncerteken. csak kiváncsi vagyok, bennetek megmaradna-e ez az emlék.
2016. jan. 17. 14:06
 4/7 A kérdező kommentje:
ja és légyszi irjatok kort, meg ha nem férfiak vagytok, akkor nemet is, köszönöm :)
2016. jan. 17. 14:06
 5/7 Blade Bone ***** válasza:
Emlékeznék biztosan. Egyébként ha tetszett volna régen, és aztán meghízott volna, akkor sem változna a véleményem.
2016. jan. 17. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem zavarna, ha van rajta felesleg.

Emlékszem, még 10pár éves koromban kicsit én is visszatetszőnek találtam ezt. Ahogy teltek az évek úgy egyre kevésbé számított. És butus voltam, hogy eleinte ezért nem vettem észre sok értékes lányt.

Volt, hogy totálisan belezúgtam egy picit túlsúlyos lányba. Mondjuk én egyáltalán nem tartottam túlsúlyosnak, de olyan 70 kiló lehetett ő is és talán 160 vagy 170 cm. Egyáltalán nem érdekelt, sőt még tetszett is, hogy van rajta egy kis husi.

Más lány is volt, akin volt egy kis husi és nemhogy nem zavart, de tetszett is. Részemről ugyanúgy lehet szép egy nő husisan, mint vékonyan. A személyisége a lényeg számomra.

2016. jan. 17. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy 25F
2016. jan. 17. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!