Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazugság, megbocsájtható?
Több oka lehet amiért hazudik, vagy azért mert nem tisztel, nem vesz komolyan, vagy mert fél a reakcióidtól - de attól mégis megteszi az adott dolgot.
Ugyanakkor teljesen mindegy mi az oka, ehhez a kapcsolathoz te sokkal jobban ragaszkodsz mint a "párod", ez a kapcsolat akár így, akár úgy de véget fog érni, de addig még kínozni fogod magadat benne.
Vannak kényszeres hazudozók, nem fognak változni, nekem a barátnőd ilyennek hat. Én mem akarnék kapcsolatot vele ilyenek után, szerintem te is inkább lépj tovább, mert csak sérül a bizalmad.
30n
Bizalom nelkul megette a fene. Vagy nagyon kislany meg, vagy agyilag nem alkalmas komolyabb dolgokra. Szerintem nem jarsz jol vele.
Itt mar nem kerdezgetni kell, meg bizonygatni, hogy igen, de nem, meg megis, hanem neked kell dontened, hogy akarod-e folytatni a valtozas legkisebb remenye nelkul.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!