Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazugság megbocsájtható egy kapcsolatban?
Istenem es ez az uj generacio...
Titeket sem az eszetekert szeret senki.... A kerdes egy 12 eves szinvonalat tukrozi de mindegy egeszsegedre.
Igen megbocsájthato, amugy az is lehet hogy csak poenkodva mondta csak te annyira hulye vagy, hogy nem vetted észre.
UTOLSÓ, szerintem te ne a csajt szidjad, én is hü--lyén néztem volna, 22 éves fejemmel, hogy ez mi a F@.SZ ?
és ba--zdmeg, 19 áves srác, ilyet hazudik? szaros két ezres cuccon? O,o ha a kocsidat adod neki oda, amíg elmegy az anyjához meg vissza, szarrá zúzza a lökhárítót, a motor tartó és védő elemet elö , laza pár tíz száz ezres tétel, ha lehet javítani, és akkor is ezt mondaná ez a hü--lyegyerek? O,o ....
Ezt szerintem már egyszer kiirtad csak nem ilyen formában, de lehet rosszul emlékszem.
Hát én is kamuztam már barátomnak és már nagyon kezdem megbánni és kezdem ugyérezni hogy elcsesztem és még a bizalmát is megtörtem. De az nem ilyen téma volt.
Ezt ugy kell érteni hogy igy a szemébe nem hazudnék ha én tettem volna tönkre. Szerintem beszéld meg vele. Ha továbbra is tagadja akkor vagy fél vagy nem is tart érdemesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!