Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Friend zone? Fog lépni felém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friend zone? Fog lépni felém egyáltalán bármikor?

Figyelt kérdés

Még a neten megismertem egy fiút kb 8 évvel ezelőtt. akkoriban nagyon sokat beszélgettünk, de sosem találkoztunk. Elmondtunk egymásnak olyan dolgokat is, amiket másnak soha. Aztán barátnője lett és nem beszéltünk évekig. Kb. 2 hónappal ezelőtt összefutottunk a lépcsőházban, óriási véletlen folytán. Éjszakákat átbeszélgettünk és egy csomó közös programot csináltunk már. Többször elmondta hogy mennyire fontos vagyok neki és hogy hálás hogy az életébe érkeztem újra. Nincs barátnője, és többször feldobta a témát hogy milyen szép avgyok és mennyire csodál. Többször együtt is aludtunk, de sosem kezdeményezett semmit. Ölelget és folyton keresi az alkalmat hogy megsimogassa a vállam vagy a karomat. Többször felhozta témának, hogy egy ilyen nővel az oldalán meg tudná hódítani a világot stb stb. Viszont nagyon önbizalomhiányos s szerény. már azt is mondta hogy szeret, és egy rúzscsókos és szives hangulatjelet tett mellé, de nem tudom értelmezni. Tényleg csak bátortalan, vagy még vár vele, hogy ne rontsa el a barátságunkat?

Szerintetek mindebből lehet valami? Van valami tapasztalatotok ebből?

Nem vagyunk már gyerekek. Ő 30 én 28

2019. okt. 11. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Ez igy elég bárgyunak tűnik, már bocsi. Tényleg nem vagytok már gyerekek. O 30 évesen eleg toket.len, te pedig 28 evesen elég kislány vagy ha egy ilyen pali elég neked. De persze ti tudjátok...
2019. okt. 11. 11:38
 2/7 Rockarc ***** válasza:
76%

En is azt latom, hogy siman felezhetnetek az eletkorotokat es akkor mar helyere is kerultek a dolgok. Hogy lesz-e belole valami? Kerdezd meg a ket szereplot a kerdesben. Ha azt akarod, hogy legyen belole valami, akkor tegyel erte. Vagy tegyen o erte. Ha egyikotok sem tesz, akkor garantaltan nem lesz belole semmi. Egy okos ne megszerzi maganak azt, amit akar, nem bizza masra, vagy a veletlenre.

43F

2019. okt. 11. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Bátortalan? A leírásod alapján ő próbálkozik, te meg nem adsz visszajelzést.
2019. okt. 11. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Nos eléggé visszahúzódó típusnak tűntök mindketten, mintha nem 30/28 hanem 15 évesek lennétek (már bocsánat). Lehet a férfinak illik kezdeményezni, de te sem vagy már gyerek, ha legközelebb nálad van akkor csókold meg és kész, a többi már megy magától :)
2019. okt. 11. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Meghódítani a világot? És ez egy 30 éves ember szájából? Hát ilyen gondolataim max 14 éves koromban voltak :D
2019. okt. 11. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
A szerencsétlen már mit össze nem kapálózik, te meg, jaj, lesz ebből vmi? :DD Mondjuk illene neked is kifejezni vmit. :) Én téged érezlek töketlennek.
2019. okt. 11. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Kamuuuuu

Szerelmi kisregény ....

Miért nem a művész részlegbe írsz ?

2019. okt. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!