Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem féltetek attól, hogy bármikor szakíthattok a
párotokkkal? Hogy bámikor véget érhet a kapcsolatotok?
Hogy bármikor elhagyhat, megcsalhat Titeket, stb? Sosem
zavart Titeket az, hogy nincs rá garancia, hogy együtt
maradtok?
De igen. 10 éve élek a férjemmel, és a mai napig félek, hogy elveszítem.
2019. aug. 13. 17:40
2/19 A kérdező kommentje:
És hogy tudsz ezzel a félelemmel együtt élni?
Én pár évig féltem, de rájöttem, hogy megbízhatok benne.
2019. aug. 13. 17:48
Én nem félek, mert mi mindketten minden nap teszünk a kapcsolatunkért, és biztosan észrevenném, ha valami nem lenne oké. Illetve, miért mérgezzem saját magam, és a kapcsolatunkat aggódással? Szinte önmegvalósító jóslat az ilyen.
2019. aug. 13. 17:51
Nem félek. Remélem, hogy ezután is fog működni a kapcsolatunk, úgy ahogy több, mint 10 éve. De semmire nincs garancia. Viszont nem vagyok hajlandó félelemben élni.
2019. aug. 13. 17:58
Az elején féltem. Első kapcsolatom. Aztán történt valami nagyon rossz dolog, amit együtt csináltunk végig. És onnantól megszűnt a félelmem, mert úgy gondoltam, ha azt kibírta a kapcsolat, akkor bármit. Persze itt nem a megcsalásra vagy ilyesmire kell gondolni. Teszünk a kapcsolatért, még mindig megvan az intimitás, így azt gondolom, harmadik fél nem tud beférkőzni kettőnk közé.
2019. aug. 13. 18:03
Nem félek. Mi értelme lenne ezzel mérgeznem magam és a kapcsolatom? Az életben semmire sincs garancia, semmi sem tart örökké, de ismerem magam és tudom, hogy bármilyen csalódásból képes vagyok felállni, így ebből is, ha esetleg megtörténne. Ennál sokkal, de sokkal súlyosabb dolgokat is feldolgoztam már, egy szakítás vagy egy megcsalás nem fog a padlóra vágni. Igen, fájni fog, de meggyászolom, tanulok belőle, felállok, leporolom magam és az élet menni fog tovább.
2019. aug. 13. 18:09
En ugy vagyok vele aki menni akar, menjen is, olyanra nincs szüksegem.
En soha nem a masik elvesztésétöl félek hanem az egyedüllétöl, a környezetem szànalmàtol meg ilyenek mintha csak az lehetne a teljes ember akinek tarsa van. Ezt sokmindenben eszreveszem
2019. aug. 13. 18:10
Néha belegondolok, hogy mennyire pocsék érzés lenne elveszíteni őt, de ha esetleg elhagyna egyszer úgy gondolom könnyen tovább tudnék lépni. Már rég megtanultam, hogy csak magamra van szükségem ahhoz, hogy igazán boldog legyek.
2019. aug. 13. 18:16
Soha nem féltem tőle egyik kapcsolatomban sem, a mostaniban pláne nem. Egyszerűen csak nulla esélyt látok rá így 10 év után. A mai napig szerelmesek vagyunk, ez teljesen kizárja a megcsalást. Minden tökéletesen működik közöttünk, nem tudok elképzelni olyan dolgot ami komoly problémát okozna közöttünk. Egy nézéséből bármikor megmondom, hogy mi a baja vagy rendben van-e minden.
Nincs olyan, hogy valaki bármikor megcsal vagy elhagy. Akkor fog megcsalni ha nem szeret, akkor fog elhagyni ha nem szeret vagy már túl sok a probléma, vagy megoldhatatlan ellentét van amin már nem akar dolgozni. Aki meg ezeket a jeleket nem veszi észre a párján, vagy úgy van együtt valakivel, hogy azt se tudja szereti-e a másik az csak magára vethet ha elhagyják.
Attól meg pláne sosem féltem, hogy egyedül maradok. És akkor mi van? Ne legyünk már ennyire kapcsolatfüggők, aki nincs meg tökéletesen egyedül az menjen el egy pszichológushoz.
2019. aug. 13. 18:19
Kapcsolódó kérdések: