Ez megér 40 ezer Ft-ot, alaplappal együtt, nincs rajta garancia, Core i7 920?
Van egy ismerősöm, alaplappal együtt adná!
Gyári hűtés járna hozzá, plusz memóriát nekem kéne venni + VGA-t.
Attól függ, hogy honnan nézzük. Én biztosan adnék érte ennyit, el is mondom, hogy miért: Később nem tudnám fejleszteni, ugyanis halott foglalat, így az alaplapot is kukázhatnám vele. A másik meg hogy ha ilyen a proci akkor gondolom a lap is már van vagy 5 éves, simán előfordulhat hogy néhány hónap után felmondja a szolgálatot. Ilyen régi hardvereket szerintem nem éri meg megvenni, ugyanis nagyobb a kockázat, mint a haszon. Én még 30-at sem biztos hogy adnék érte.
Azonban ha tényleg jóféle lappal adja, hardveraprón vagy vaterán elkérhet érte ennyit, s lehet, hogy meg is veszik. Nekem nem kéne.
Olyan ez, mint a régi kocsik... szép és jó hogy még megy, de ha gebasz van nincs hozzá már alkatrész.
Nem venném meg a feléért sem, nem lehet rá épiteni és túl rizikós.
Megéri, húzva hozza egy mai i5 szintjét.
D0-as a Stepping-je, ami azt jelenti hogy ez egy jobb fajta i7-920.
LGA1366 egy felső kategóriás platform volt ide csak jó minőségű alaplapok készültek.
Nem éri meg Sandy i5 2400 is jobb vétel töle és olcsóban kijösz
Jó lapal magában még nem sokra mész erös cpu kell
Amugy is sokat zabál ha tuningos gyári hütö akor se birná behozni "gyenge" 2. Gen i5 t se
Játéknál pénzt inkáb vga ra szánd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!