Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem féltetek attól, hogy bármikor szakíthattok a párotokkkal? Hogy bámikor véget érhet a kapcsolatotok? Hogy bármikor elhagyhat, megcsalhat Titeket, stb? Sosem zavart Titeket az, hogy nincs rá garancia, hogy együtt maradtok?
Vagy olyanok pl exem anyuja kb 10 ev utan lett ujra parkapcsolatban exem apjaval törtent valas utan. Reakciok vegre talalt vkit, de jo hogy anyu nincs egyedül stb
Ez is mi?
De igen, féltem hogy egy nap szakít velem. De reménykedtem benne hogy örökké együtt maradunk.
De aztán 3 év után szakított velem messengeren.
25/f
Hogyne félnék. Ő egy isten. Okos, értelmes, jó szívű, remek fellépése van. Egyszerűen isteni jól néz ki. Hülye lennék, ha nem fordulna meg a fejemben, hogy bármelyik nőt megkaphatná.
De tudom, hogy engem szeret. Én várom a gyerekét, engem vett el. Ha nem szeretne nem akarta volna a családot.
Nem, én örülök hogy bármikor szakithatok vele
.
Dehogyisnem, megvan a félelem. De el van nyomva. Mármint tudom, hogy nem lehetek teljesen boldog a mában és a jövő tervezgetésében, ha ettől félek. Volt már, hogy nem jött össze valakivel, akkor nagyon rosszul esett, pedig teljesen biztosnak tűnt, hogy együtt leszünk, teljesen beleéltem magam, meg azt mondta, hogy engem szeret a világon a legjobban, aztán mégsem...pedig már mindenféle ,,közelebb egymáshoz" meg hasonló párkapcsolati bizalmas könyvet olvastam, hogy bennünk van a hiba, amikor kételkedünk, meg próbáljuk beleképzelni magunkat a másik helyzetébe, stb, amikor meg kimondta, hogy mégsem velem akar lenni, hanem a másik lánnyal, akkor egy világ omlott össze bennem és hajítottam kifele a könyveket is a kukába...meg az a sok imádkozás is. Most annak könyvelem be, hogy a mostani barátom az ajándék az élettől, meg az összes többi csalódás csak azért volt, hogy a mostanival örökké boldogok legyünk. Nem akarok megint csalódni :(
25/N
Rossz úgy élni, hogy nem tudod mi lesz holnap, h bármikor bármi megtörténhet....
Megszeretsz vkit és nem tervezhetsz vele hosszútávra, mert bármi megtörténhet....
Ma még szeretitek egymást, holnap meg kitudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!