Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzóna kérdésben mi a véleményetek?
Gondolom utálat tárgya leszek, de kíváncsi vagyok, hogy, miért mindig, de mindig az az ember a hibás aki "barátzónába teszi" a másikat?
Mikor annyit kéne, hogy ha bepróbálkoztál, azt mondta nem, de legyetek barátok, akkor csak nem kéne elfogadni a barátságot? Magyarán, mindenki sajnálja szegénykéket, mert a másik "hülyítette", meg most is csak "hülyíti", (persze ilyen is van, de most egy átlag történetet vegyünk, mikor csak elutasítanak, de barátok lehetnétek).
Sokan mondják a szerelmet, hogy de nehéz elengedni így, de én szenvedni se szenvedek inkább...
Mármint voltam ilyen helyzetben, és egyszerűbb volt megszakítani a barátságot. Mi a véleményetek? Nem támadok senkit, bocs, ha úgy tűnik, csak tényleg érdekel :D
Istenem, annyira egyetértek ezzel. Én is elfogadtam, ha elutasították a közeledésem. Ja, az elején nagyon sz.r volt, de le tudtam magamba gyűrni. Nem mély szerelemről beszélek itt, hanem erős vonzódásról. Persze nehéz volt egy darabig megállni, hogy ne gondoljak úgy a másikra, de egy idő után ment.
Van, akinek viszont én mondtam meg azt a bizonyos nemet. Szimplán nem vonzódtam hozzá, ennyi. Jobb korábban közölni, mint ténylegesen játszadozni. Nem szórakoztam senkivel, jeleket nem adtam, tehát részemről evidens volt mindig, hogy mit is akarok. Egyenes a jellemem.
Mindkét esetre van példám, több éves barátságokkal.
Egyszer volt, hogy átléptem a határt, a barátságon túlra. Gyerekkori legjobb barátságok veszett oda, húsz év, és egyik fix pontom az életembe, mivel a párkapcsolatban érdekes, nagyon nem illettünk össze. Annyi sebet okoztunk a másiknak, hogy nem tudtuk a barátságot egyszerűen folytatni. Soha többé ilyet... lehet, hogy valakinél bejön, és általába a barátságból kialakult szerelemre azt mondják, hosszabb ideig tart, de valahogy én az ékes kivételbe tartozom.
Én személy szerint nem hiszek a férfi-nő barátságbanm nem tudok nőkre, mint szexualitás nélküli lényekre nézni férfiként, ezért nálam kizárt a férfi-nő barátság (itt az igazán belsőséges barátságra gondolok, mert persze, a munkahelyi baráti sörözéseken vannak nők is.)
Nekem is jópár ilyen "legyünk csak barátok" dolog volt, de egyszer-kétszeri próbálkozás után rájöttem, hogy ez nálam nem működik. Ha valaki ezzel jön, akkor megköszönöm a randit vagy az eddigieket, és nem keressük többet egymást, szerintem mindenkinek jobb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!