Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok hazudni a párotoknak?
Figyelt kérdés
Milyen dolgokban?2019. okt. 8. 22:36
1/6 anonim válasza:
Azon kívül, hogy mennyibe került a ruha ami rajtam van nem nagyon.. :D (Kivéve ha turis mert akkor büszkén újságolom neki, hogy csak 300 forintot költöttem.)
Eleve nem szoktam hazudni, nem nagyon van miről. A páromnak pláne nem, ő minden rossz tulajdonságommal tisztában van, minden elkövetett hibámmal. És persze ismer mint a rossz pénzt, ha akarnék se tudnék neki hazudni. Úgy is látja ha valami nem oké.
2/6 anonim válasza:
15 évig max olyan apróságokban, mint az első válaszoló.
Na de mióta szeretőm van...
Sosem gondoltam volna.
3/6 anonim válasza:
Sosem hazudtam még neki, nem is fogok. 😊 15 éve vagyunk együtt.
4/6 anonim válasza:
Szoktam, általában azért hazudok mert lusta vagyok. Tehát pl azt hazudom hogy kész a kaja, mikor felhív hogy egy óra múlva hazaér, és akkor max 1 órám van megcsinálni vagy befejezni hogy tényleg kész legyen. Kész is lesz. Ezt azért csinálom hogy rákényszerítsem magam a gyors munkára, meg mert szerettem volna már kész lenni. Munkában is van hogy azt mondom kész aztán ráhajtok és 1 óra múlva tényleg kész.
5/6 anonim válasza:
Igen.
Leginkább apróságokat. Talán a legnagyobb visszatérő hazugság, hogy az autóm fenntartási költségeit nem kötöm az orrára, kb a felét vallom be (veterán sportkocsi). Biztos hogy azt akarná hogy adjam el, de abból nem eszik.
6/6 anonim válasza:
Hasonló hülyeségeket, mint az első, nehogy agybajt kapjon, mennyit költöttem (nem verem adósságba magunkat :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!