Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után múlik el egy viszonzatlan szerelem?
Figyelt kérdés
Egy éve hogy szerelmes vagyok egy kollégámba. Ő nem tud róla. Senki nem tud róla. Barátok vagyunk csak.
12 éve párom van. Szeretem. Ismerem. Nagyon-nagyon sok mindenen keresztül mentünk már együtt. Kicsit megromlott a kapcsolatunk, bár ő nem így látja. De dolgozunk rajta. Vagyis próbálunk.
Ezzel a kollégámmal nap mint nap együtt dolgozunk. Alig várom, hogy reggel meglássam a mosolyát. Halljam, ahogy köszön. Ha nem találkozunk egy napig sokat gondolok rá. Ha úgy van, hogy 2-3 napig ellentétesen dolgozunk (ami ritka), rendesen hiányzik.
Meddig fog ez még tartani? Ez csak egy kémiai folyamat az ágyban. Gondolom más is volt már viszonzatlan szerelmes. Meddig tartott?
2019. okt. 7. 22:31
11/12 árokpart válasza:
Szia! Nem vagyunk napi kapcsolatban utoljára 3 hónapja beszéltem vele, de erről a dologról nem beszéltünk. Szándékosan nem akartam ezzel zavarni. Ezt a kérdést a lehető legóvatosabban kell kezelni, mert sajnos egy életre el lehet szúrni.
12/12 árokpart válasza:
Igen ugyanúgy szeretem és örökké várni fogok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!