Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A viszonzatlan szerelem az ugye olyan mint a kokainfüggőség? (Mennyi tart ez az iszonyat állapot? )
Szerelmes vagyok egy lányba viszonzatlanul, sokáig nap mint nap láttam és tudtam hogy meg kell vele szakítani a kapcsolatot, nincs lehetőség. Iszonyú nehezen rászántam magam, viszont azóta teljesen depressziós vagyok, mindenfélvel próbálom lefoglalni magam, a barátaimmal,családdal megyek erre-arra, de még mindig ő jár a fejemben és iszonyú kínokat élek át. Már egy hónap eltelt hogy semmilyen kontaktba nem vagyok vele. De még mindig kínlódok. Próbáltam más lányokkal ismerkedni, de nem ment.
Vajon mennyi idő még amíg kijutok ebből az állapotból?
Aki volt hasonló helyzetben, mit tud tanácsolni?
Az idő segít...
Keresd hobbit magadnak, és könnyen el tudod felejteni, talán ott a közösségben találni fogsz nála jobbat :)
biztos hogy nincs semmi vallottál neki? vagy elhivtad randira? szerintem hivd el egy randira!
de nem a viszonzatlan szerelem olyan mint egy vas-szűz ami szép lassan nyom össze a tüskéivel!
maga a viszonzott szerelem/párkapcsolat a kokainfüggőség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!