Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány, aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, aki nagyon bejön. Tippek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom rengeteg ilyen kérdés van, de nem találtam olyan kérdést ami teljesen egyezne az enyémmel.

Szóval van egy lány aki egyben az osztálytársam is, (tudom hazai nyúlra nem lövünk stb.) 3 hónapja beszélgetünk sokszor írt félreérthető dolgokat a messengeren, a lélektársának hívott, az esküvőnkről beszélt, velem álmodott, féltékenykedett ha más lányról volt szó, olyanokat mondott hogy ő sosem csalna meg, de nem tudtam ezeket komolyan venni. Szinte mindig ő keres annak ellenére hogy nagyon szerelmes vagyok belé és mindenkinek róla beszélek. Pár héttel ezelőtt a suliban egésznap velem volt, sokat nevettünk, láthatóan jól érezte magát. Majd ugyanezen a napon éjszaka volt egy buli ahova amúgy ő hívott el. Leültünk a kanapékhoz és végig mellette ültem annak ellenére hogy volt ott még a baráti társaságból 7-8 ember.

Végig össze volt érve a lábunk és a testünk is, sokszor rádőltem (volt bennem pici pia) és nem ellenkezett. Kimentünk cigizni majd jött egy kb. 10 évvel idősebb srác akit ő ismert, én viszont nem. Nagyon a lányra, ölelgette, kérdezgette hogy ő is szereti -e, nagyon részeg volt. Majd felelte a lány hogy nem akar tőle semmit és ő is szereti de csak barátként. Majd kérdezte a csávó hogy én biztosan akarok valamit a lánytól mert úgy nézek rá mint egy istennőre. Én csak tereltem a témát majd rákérdezett hogy én akarom -e ezt a lányt, úgy hogy a lány is ott volt. Azt feleltem hogy nem közben mélyen összenéztem a lánnyal és elmosolyodtunk, de mintha csalódott lett volna.(lehet hogy igent kellett volna mondanom?) És utána lassan indultam haza, a lány még maradt, előtte egy fiúval beszélgetett, aki megintcsak kb. 10 évvel idősebb volt nálunk. (Mellesleg én 16, a lány 15 éves) Később ez az új 'rivális' odaadta a lánynak a pulcsiját. (Másnap kérdeztem a lánytól hogy összefognak -e jönni és aztmondta hogy nem, csak fázott.) Én sírva mentem haza mert az alkohol miatt előjött amolyan 'depresszió' és azon tűnődtem hogy sosem lesz az enyém. Vajon bejöhetek neki?

#szerelem #viszonzatlan szerelem (?)
2019. máj. 5. 00:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat szarozol és nem dugodmeg időben, akkor más fogja.
2019. máj. 5. 00:05
 2/10 anonim ***** válasza:

"Én csak tereltem a témát majd rákérdezett hogy én akarom -e ezt a lányt, úgy hogy a lány is ott volt. Azt feleltem hogy nem..."

Ezt elkúrtad örökre. Gyáva és szánalmas voltál. Egy nő sose bocsájtja meg, ha nem vállalják őt fel mások előtt, másrészt sose lesznek szerelmesek gyáva férfiba.

Te beijedtél a másik sráctól, azon kívül megtagadtad az érzéseidet, megtagadtad ezt a lányt. Annyira szánalmas, hogy szinte röhejes. Ha volt is valami szerelem feléd a lányban, teljesen kiábrándult, ebben biztos lehetsz. Mindegy hogy nézel ki, gyávákra egyetlen nő sem gerjed.

2019. máj. 5. 01:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Hivd el randira, eleg nagy esellyel igent fog mondani, bejossz neki es ilyenkor le kell csapni ha neked is bejon a csaj, mert ha nem, akkor mas megteszi helyetted aztan majd sirdogalhatsz ocsipok.
2019. máj. 5. 03:04
 4/10 A kérdező kommentje:

#1 RENDBEN

#2 Igaz hogy faj amit mondasz, de sajnos van benne nemi igazsag is, de nyilvan en is elgondolkodtam ezen, nem kell tuldramatizalni😊

2019. máj. 5. 10:26
 5/10 A kérdező kommentje:
#3 Vegre egy ertelmes, (?) nem lekezelo valasz! Es ha megis nemet mondd?
2019. máj. 5. 10:27
 6/10 A kérdező kommentje:
#2 mellesleg a lanynak nincs tudomasa arrol h bejon nekem, max sejti, szoval a felvallalos resz kilove
2019. máj. 5. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

Nnnnna! Megjött a felmentősereg!:D Úúúgy imádok ilyesmi kérdéseket olvasgatni nálam fiatalabb fiúktól, arra emlékeztet, hogy mennyit szerencsétlenkedtünk a barátnőimmel a srácokkal, mire összejöttünk eggyel. :D Sosem tudtam, mi lehet a srác fejében, csak sejtettem... Aztán évekkel később kiderültek a dolgok. Huszonévesen ez annyira más! Na jó, belekezdek a válaszba, mielőtt még öregnek kezdem érezni magam:DDd

Szóval teljesen megértem, hogy nem tudod komolyan venni a csaj megnyílvánulásait. Vagy az van, hogy infantilis egy kicsit, és nem érzi, hogy ilyet nem kellene írni egy fiúnak, ha nem akarunk tőle semmit, és ezzel friendzone-olt be, vagy annyira nyuszi vagy, hogy csak BÁTORÍTANI AKAR! Csak egy kicsit furcsa módon teszi.

A lányok korábban érnek, szokták mondani, de visszatekintve igen, mi már sokkal hamarabb készen álltunk adni, és dekódolni is az érzéseket. Néha képesek voltunk lépni a srác helyett is. Ami hülyeség volt. De legalább megtanultuk. :D

Skac, egyrészt lazulj be, engedd el az egészet, ez a legeslegfontosabb tanácsom evör. Az öcsém veled egykorú, és ő is szanaszét, össze-vissza, keresztül kasul stresszelget néha meg kombinál. Nem szabad!!:D Nincs vesztenivalód, de TÉNYLEG! :D Ezt vésd hapsikám az eszedbe. Nem is kell általánosítani ahhoz, hogy kiderüljön, hogy a lazaság, és a magabiztosság a kulcs amblokk az életben, de a lányok terén is.

Ha jól átgondoltad, és nem félsz attól, hogy még évekig kell nézned a lány arcát, ha esetleg összejöttök, aztán meg szakítotok, akkor mindenképpen találkozzatok kettesben, és vagy kérdezz rá, hogy szerinte mi van köztetek. Fel tudod mérni abból, hogy bejössze-e neki, hogy hogyan néz rád - ha mélyen a szemedbe néz, mosolyog, néha dobálja a haját, kihúzza magát, azok egyértelmű, akár tudattalan nonverbális jelek. Nem kell komolyan venni az előttem szólót, hogy egy életre elcseszted... Ugyan már! :D Amúgy meg idővel meg fogod ezt "tanulni", szóval ezen sem kell görcsölni. Érezzétek jól magatokat együtt... Meg ilyenek. Bazeg, tényleg kezdek úgy hangozni, mint valami öreg nő. ( amúgy nem ekiztem, csak szeretek írni, meg tényleg jó a téma:D:D:D)

Vetélytársak mindig lesznek, de egy 15 éves lány nem tud mit kezdeni egy 25 évessel. Ez a 10 év korkülönbség elég para. Az is para ha 25 évesen valaki rámozdul egy 15 évesre. Na mindegy.

Szóóóóóval amúgy ha nem húzódott el, hogyha összeértetek, akkor az jó jel. Én automatikusan nem szeretek összeérni azokkal, akik... Akiktől nem akarok semmit. Egyrészt kellemetlen érzés az érintésük, másrészt meg nem akarom őket félrevezetni, tehát már csak azért is elhúzódok, ha összeér valamink.

Hajrááááááá nagyon szurkolok!!! Jó lesz!!! *vigyorgós, supportolós smiley*

21,5/L

2019. máj. 6. 20:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja, igen, annyit még hozzátennék - előző vagyok-, hogy bizony volt nem egy olyan sztori, amikor én is bejöttem a csávónak, csak annyira be volt szarva, hogy nem mert lépni. Pedig annyira rohadtul egyértelmű volt a szimpátia! Volt, aki ezt tudta, és annak ellenére sem lépett, vagy igen, lépett egyet, aztán kettőt hátra, mert annyira félt, hogy elcseszi, mert hogy annyira belém volt esve. Mondom haver, nemár! :D

Mondjuk utólag belegondolva természetesen örülök, hogy mind így végződött, mert tök jó tanulási folyamat volt. Meg akkor nem lennék most együtt a barátommal ^^

2019. máj. 6. 20:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen😊 b*szki, ritkan latni ilyen ertelmes embereket😱 szinte sugarzik beloled a pozitivitas es a lazasag, de tenyleg:D megprobalom betartani amiket mondtal, attol felek ha tul 'laza' leszek akkor meg lelep, egyebkent ma is feltekenykedett🙄 megegyszer koszonom szepen, es az ocsednek is sok szerencset:)😊
2019. máj. 6. 20:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj, nagyon szívesen 😁 Hát igazából, nem fullba kell nyomni ezt a lázaságot, hogy szétess:D A lazaság akkor jön meg az emberbe, ha nem fél, vagy max egy kicsit, de azt is el tudja engedni, nem hagyja, hogy a következményekről alkototott negatív jövőkép-víziói befolyásolják a jelenét. Természetes marad, és azt tudja mondani "bazeg, lesz ami lesz! Max tapasztalatnak jó lesz!" mert ha az ember görcsöl, akkor elfelejti élvezni a folyamatot (hú de sok dolgot megspóroltam volna magamnak... Meg még kb most is xD)

Néha majd felnézek ide, ha van kedvedyup-datelj xD

(nekem ez a féltékenykedős téma amúgy nem túl szimpi, wtf, ő beszélgetett az orrod előtt 25 éves csávókkal, meg kérte el a pulcsijukat... Dzsízösz 🙄)

Tessék, itt egy szerencsemalac is: 🐖😁

2019. máj. 6. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!