Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után múlik el egy viszonzatlan szerelem?
Egy éve hogy szerelmes vagyok egy kollégámba. Ő nem tud róla. Senki nem tud róla. Barátok vagyunk csak.
12 éve párom van. Szeretem. Ismerem. Nagyon-nagyon sok mindenen keresztül mentünk már együtt. Kicsit megromlott a kapcsolatunk, bár ő nem így látja. De dolgozunk rajta. Vagyis próbálunk.
Ezzel a kollégámmal nap mint nap együtt dolgozunk. Alig várom, hogy reggel meglássam a mosolyát. Halljam, ahogy köszön. Ha nem találkozunk egy napig sokat gondolok rá. Ha úgy van, hogy 2-3 napig ellentétesen dolgozunk (ami ritka), rendesen hiányzik.
Meddig fog ez még tartani? Ez csak egy kémiai folyamat az ágyban. Gondolom más is volt már viszonzatlan szerelmes. Meddig tartott?
Nem tudok elhatárolódni tőle. Legalábbis annyira amennyi ék hatása lenne. A munka miatt. Meg nem is akarok. Szeretek vele lenni.
Nem vesz semmibe. Nem tudom miért írta valaki. Barátok vagyunk. Igaz, ő mindenkivel kedves. Ezt, meg hogy ki iránt mit érzünk nem lehet szabályozni. Ha lehetne nem itt tartanék.
Nem akarom tönkre tenni 12 év kitartását, munkáját. Nem akarom megbántani a párom.
Próbálom elnyomni az érzést. Mostanában volt 1-2 flörtölős beszólása poénból. Úgy érzem meghalnék egy csókjáért. Vagy legalább megölelhetném. Ilyenkor szoktam mantrázni, hogy "ő nem szeret téged, ő nem szeret téged!!!"
Előbb-utóbb ennek enyhülni kell nem? Mennyi idő még?
8# ez nem igaz. Én is ebben a cipőben járok és azért szeretem, mert megismertem. Nem csak a külső miatt, hanem a mosolya, és maga az ember az, aki számomra tökéletes.
Kérdező: sose múlik el. Lehet, hogy ha nem találkoztok, akkor enyhül, de egy újabb beszélgetés újra hozza az érzést. Másfél éve csinálom, szinten ugyanígy és titokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!