Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas vagyok mert nem volt még barátnőm?
26 vagyok és ölelésnél/kézfogásnál nem kerültem közelebb
a lányokhoz,hölgyekhez amúgy szerintem bejövök sok lánynak csak én mindig kiszemelek valakit és rá koncentrálok de mindig előjön az hogy én csíra vagyok a családomon belül. Általános iskolában én voltam a legkisebb és nem jöttem be a lányoknak a gimiben elkezdtek érdeklődni a lányok irántam de akkor elkezdett szivatni egy osztálytársam ütött meg ilyenek én nem akartam visszaadni mert ugyanolyannak láttam az idióta gyereket aki szivatott mint az én általános iskolás ēnem és úgy lettem nevelve hogyha bármi agressziót mutattam legyen az önvédelem akkor engem úgy leoltott apám hogy csak elvonultam a saját világomba
Most bogyót szedek úgyhogy hiába mondjátok hogy beteg vagyok menjek orvoshoz mert úgyis fogok csak én is próbálok tenni a gyógyulásomért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!