Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szánalmas vagyok mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas vagyok mert nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

26 vagyok és ölelésnél/kézfogásnál nem kerültem közelebb

a lányokhoz,hölgyekhez amúgy szerintem bejövök sok lánynak csak én mindig kiszemelek valakit és rá koncentrálok de mindig előjön az hogy én csíra vagyok a családomon belül. Általános iskolában én voltam a legkisebb és nem jöttem be a lányoknak a gimiben elkezdtek érdeklődni a lányok irántam de akkor elkezdett szivatni egy osztálytársam ütött meg ilyenek én nem akartam visszaadni mert ugyanolyannak láttam az idióta gyereket aki szivatott mint az én általános iskolás ēnem és úgy lettem nevelve hogyha bármi agressziót mutattam legyen az önvédelem akkor engem úgy leoltott apám hogy csak elvonultam a saját világomba

Most bogyót szedek úgyhogy hiába mondjátok hogy beteg vagyok menjek orvoshoz mert úgyis fogok csak én is próbálok tenni a gyógyulásomért

2019. okt. 7. 15:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem találtam még egy jó pszichológust aki segített volna pedig már többnél voltam
2019. okt. 7. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs barátnőd, mert szánalmas vagy.
2019. okt. 7. 16:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük Emese
2019. okt. 7. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van. Úgyhogy vegyél vissza kérdező. A tény az tény.
2019. okt. 7. 17:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Ehh
2019. okt. 7. 19:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Ne haragudj akkor ha komolyan írtad azt hittem trollkodsz
2019. okt. 7. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!