Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne szerintetek, ha én lépnék valamit? Vagy ha tetszenék neki komolyabban akkor már kimutatta volna?
Amikor megismerkedtünk(másfél éve) még mindkettőnknek volt kapcsolata, de már egy jó ideje egyedülállóak vagyunk, mégsem lép semmit. Szerintem tetszem neki, látszik is, közös barátoknak is feltünt már és hát, nem vagyok rá büszke, de nyáron egy este náluk grilleztünk és a tesója megmutatta, hogy egy képem a háttere a gépén. Ez elég egyértelmű jele annak, hogy érez valamit ugye? Mégsem lép semmit és mostanában úgy látom kezd közelebb kerülni egy másik lányhoz. Néha adok neki jeleket, de nyomulni se akarok viszont azon gondolkozom, hogy rákérdezek miért volt a képem a háttere. Szerintetek ez gáz lenne? Nem akarom a bátyját kínos helyzetbe hozni azzal, hogy elárulom, de annyira félek, hogy végül a másik lánnyal lesz köztük valami. Nem egyszer végig beszélgettük már az éjszakát, telefonálni és találkozni is szoktunk gyakran, de semmi jelét se mutatja különösebben annak, hogy akár szexet vagy kapcsolatot akarna velem. Ti mit tennétek a helyemben ennyi idő után? Annyira idiótának érzem magam, hogy végig nézem ahogy egy másik lányhoz kerül közel miközben biztos vagyok abban, hogy többet érez ő is szimpla barátságnál. Nem azt mondom, hogy neki kellene kezdeményezni, de azon kivül, hogy nagyon kedves és figyelmes velem és gyakran keresi a társaságomat illetve ez a képes dolog semmi jelét nem adta még annak, hogy akarna tőlem valamit. Néha én "viccelődve" próbálom tudtára adni, hogy szeretem, de azt hiszem nem veszi komolyan. Ha rákérdeznék a képre akkor csak egyértelmű lenne, hogy érdekel. Nyugodtabb lennék, ha nem lenne képben a másik lány, de így úgy érzem sűrgősen lépnem kell, de nem akarok bolondot csinálni magamból. Szerintetek hogyan tudnám finoman, de egyértelműen kimutatni, hogy szeretnék vele lenni?
24/L
Miért nem kéred meg a bátyját, puhatolózzon egy kicsit?
Lehet, hogy valaha nagyon akart téged, de közben jött a másik lány és most már őrá vágyik.
"Nem egyszer végig beszélgettük már az éjszakát, telefonálni és találkozni is szoktunk gyakran,"
Bocs de ha már ezek megvannak szerintem a legnyámnyilább férfi is lépett volna, ha valóban oda van érted. Én már csak tudom.... De ne legyen igazam.
Viszont ha beszéltek gyakran, akkor szerintem simán bensőséges irányba kéne terelned a dolgot. Mondjuk például ilyesmit mondani : józsi én annyira kedvellek mert nagyon sokmindenben egyetértünk, talán jobban is mint egy barátot. Na ha ebből nem ért akkor hagyd a fenébe...
Szerintem tudja, hogy oda vagy érte. Onnan kezdve, hogy faggatóztál a bátyjánál, haverjánál...
Szakítottál, már nem vagy elérhetetlen, így annyira már nem izgatod. A másik csaj jobban bejön neki. De ne legyen igazam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!